2789
عنوان

تعبیرخواب

43 بازدید | 8 پست

چقدر به تعبیر خواب اعتقاد دارین؟اصلا اعتقاد دارین؟

من زیاد نه 

به نظرم‌بعضی وقتا به چیزی زیاد فکر میکنیم اونو تو خواب میبینیم‌یا ترس و استرس داریم خواب بد میبینیم

ولی من برای سرگرمی تعبیرشو میزنم اگر تعبیر بد باشه مثل مردن و طلاق و اینا زیاد بهش توجه نمیکنم ولی اگر تعبیرش‌خوب باشه فقط برای لحظه هایی حس خوب دارم و یه لبخند ریز

به نظرم اینکه تعبیر یه خوابی رو میزنیم بعدش مثلا تعبیرش بد باشه هی بهش فکر کنیم‌که ای وای فلان اتفاق میخواد بیفته و اگر بیوفته اون قانون جذبه یعنی هرچی‌بهش فکر کنی‌ سرت میاد و به معنای تعبیر شدن‌خواب نیست

نظر شما چیه؟

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

دارم چون برام پیش اومده خوابم تعبیر شه    

بد بوده؟

قانون جذب نبوده؟

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بد بوده؟ قانون جذب نبوده؟

بد بود و تعبیر شد.

۲ ماه پیش ۲ هفته بود از پسری که دوسش داشتم بی خبر بودم .زنگ میزدم و پیام میدادم جواب نمیداد. نگران حالش بودم .

یه روز بعداظهر روی مبل خوابم برد . تو خواب دیدم داخل یه خونه ای هستم که نمیشناسم .انگشتری رو که به اسم اون گرفتم رو گم کردم هر چی میگردم پیداش نمیکنم. 

از خواب بیدار شدم تعبیرش رو دیدم نوشته بود از دست دادن عزیز. 

۲روز بعد پیام داد و بعدش هم کات  

بد بود و تعبیر شد. ۲ ماه پیش ۲ هفته بود از پسری که دوسش داشتم بی خبر بودم .زنگ میزدم و پیام میدادم ...

از دست دادن عزیز ببخشیدا بیشتر برای مرگ استفاده میشه من تا حالا به این از زاویه از ازدست دادن فکر نکرده بودم😂

خب ببینید شما چون تو حالت استرس بودین و تحت فشار و به اون پسر فکر میکردین چنین خوابی دیدین

تو تعبیرش جدایی هم بود    

اها

میخوام از اون جمله کلیشه ای ها بزنم:ولش کن اون لیاقت تورو نداشت لیاقتت تو بیشتر از این حرفاست😇

😂😂