2777
2789
عنوان

سهمیه دوستم

59 بازدید | 6 پست

قبلا هم دربارش تاپیک زدم دوستم تو مدرسه خیلی درسش خوب بود و تراز های آزمونش هم از خیلی از همکلاسی هامون از جمله خودم بهتر بود موقع ثبت نام کنکور مامان و باباش مجبورش کردن که سهمیه ۵ درصد استفاده کنه الان رتبه منطقه ۱۰۰۰ شده اما سهمیه به دویست و خوردی  تبدیلش کرده الان خیلی ناراحته و عذاب وجدان داره منم واقعا تلاش هاش رو دیدم الان میتونم چیکار کنم که حالش بهتر بشه و به این موضوع فکر نکنه

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم

۱۰۰۰ و ۲۰۰ جفتشون رتبه های خوبی هستن

بگو بر اساس اون رتبه واقعیش دانشگاه و رشته رو انتخاب کنه که عذاب وجدان نگیره

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هعیی بهت برنخوره ولی واقعا این سهمیه ها ظلمه مابدبختا اینهمه میخونیم آخرش خیلی ها بدون استرسی ازماجل ...

آره والا ولی احتمالا اوه ۲۵ داشته ۵ فقط رتبه رو قشنگ کنه

کاش بجای سهمیه کنکور بهشون امکانات وکتاب و اساتیدکنکور رایگان میدادن اینجوری براساس  سطح علمیشو ...

واقعا وگرنه الان این دوست بدبختم مجبور نمیشد بین وجدانش و سهمیه و پدر و مادرش یکی رو انتخاب کنه

[QUOTE=307301661]واقعا وگرنه الان این دوست بدبختم مجبور نمیشد بین وجدانش و سهمیه و پدر و مادرش یکی رو انتخاب کنه[/QUOTE

این عزیزان برای ما خیلی محترم هستن وکارهاشون هیچوقت فراموش نمیشه فقط کاش میشدهرچقدرمیخان بهشون پول بدن هزینه تمام کلاس کنکورهاروهم بدن فقط سهمیه هاروبردارن