2777
2789
عنوان

اسباب کشی

3783 بازدید | 17 پست

قراره اگه خدا بخواد یه ماه دیگه اسباب کشی کنیم، من تاحالا تجربه اسباب کشی ندارم، خیلی سخته؟

طبقه سوم هستیم که آسانسور نداره، اوایل ازدواج چون وسایلارو خورد خورد میاوردیم بهمون فشار وارد نشد

لباس زیاد داریم، لباسا رو چجوری منتقل کنیم که هم سریع باشه و هم زیاد چروک و نامرتب نشن

از الان دلم برای همسرم میسوزه قطعا بیشترین فشار روی اونه

واسه وسایلای بزرگ کارگر میگیریم ولی واسه همش که نمیشه

وسایل فریزر رو چیکار کنیم؟

فریزر رو اخرین لحظه از برق بش وسالشو بذار تو فیبره چیه بعد اولین چیز بعد انتقال یخچا بزن برق تمیز کن وسیله هاشو بچین ،بقیه خورده ریزه هارم دسته بندی کن هرچیزی تو یه کارتون روشون اسمشونو بنویس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فریزر رو اخرین لحظه از برق بش وسالشو بذار تو فیبره چیه بعد اولین چیز بعد انتقال یخچا بزن برق تمیز کن ...

یک هفته ای تموم میشه؟

البته صبحا تا ۴ سرکار میرم

وسایلامونم زیاده، مخصوصا ظرفا  و لباسا

اینبارم خورد خورد ببرید

مثلا چند روز قبل اسباب کشی تون ظرف های شکستنی تون بذارید تو جعبع با ماشین خودتون ببرید

لباس ها رو هم اگه تا کردنی توی کیسه و بقیه رو تو آویز با ماشین خودتون ببرید

همه وسایل نذارید یه جا واسع روژ اسباب کشی

قبلش خورد خوزد با ماشین خودتون ببرید

وسایل فزیزر یا یخچال بذارید تو سبد روش یخ بذارین

یخ ها تو چند تا بطری نؤشابع توش آب پر کنید بعد فریز کنید و بذارین رو وسایل 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
وسایل فریزر اگه زیاده بده سوپرمارکت زیر بستنی هاش بزاره تاجابجا شی ولی باید گارگر بگیرید از طبقه۳ به ...

دوباره ۳ 

ولی جدیده آسانسور داره

نه وسایل فریزر زیاد نیست، از الان شروع کردم که وسایلا رو مصرف کنم و خالی تر شه

مرغ وگوشت و...فعلا نخرین .وفعلی هارو مصرف کنین.که حجمش کمتر شه وآخرین ها برای بردن باشه.

کلی کارتون باید بگیری .وگونی برای کفش‌ها ویکسری خرت وپرتا.  پارچه های بزرگ یا ملافه برای رختخواب ولباس.

وبه ترتیب اثاث ببرین .   اول برو تمیزکاری وفرش هارو پهن ورواونور بپوشونه بعد مبل ها وسایل بزرگترو..‌

یکسری شکستگی‌ها رو جدا با ماشین ببرین.

همه چی رو بادقت بذار داخل کارتون وروشونو بنویس .

وسایل روشویی وحموم یکطرف 

اتاق خواب یک طرف 

آشپزخونه هم مجزا ورواونور بنویس

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

یک هفته ای تموم میشه؟ البته صبحا تا ۴ سرکار میرم وسایلامونم زیاده، مخصوصا ظرفا  و لباسا

ببین چیزای بزرگتو فردای اسباب کشی بچین قشنگ میمیمونه چیدن لباسا وظرفا این چیزاهم زرنگ باشی خیلی زود تموم میشه البته با کمک صد درصد،اره عزیزم همون یه هفته ا تمومه من حیلیا رو میبینم ۲ روزه همه چیو میچینن ولی حقیقتا واسه خودم سخته زود خسته میشم

اینبارم خورد خورد ببرید مثلا چند روز قبل اسباب کشی تون ظرف های شکستنی تون بذارید تو جعبع با ماشین خ ...

مرسی از ایده های خوبتون

واقعا کاربردی بود

آره واسه این خونه دقیقا این کارو کردم که فشار وارد نشد، لباسا رو از خونه بابام کم کم با رخت آویز آوردم ولی الان لباسامون خیلی زیادتر شده

مخصوصا لباسای همسرم همشون اطو کردم و حیفم میاد دوباره وقت بذارم و این همه لباسو اطو کنم

مرغ وگوشت و...فعلا نخرین .ومبلی هارو مصرف کنین.که حجمش کمتر شه وآخرین ها برای بردن باشه. کلی کارتون ...

آخ آخ به رختخوابا فکر نکرده بودم 😂

دراورو میشه کشوهاشو چسب زد با لباسای داخلش منتقل شه؟

ببین چیزای بزرگتو فردای اسباب کشی بچین قشنگ میمیمونه چیدن لباسا وظرفا این چیزاهم زرنگ باشی خیلی زود ...

مامانم که پا درد داره

خواهرم ندارم

کمکی از بیرون برای تمیز کاری و انتقال وسایل بزرگ باید بگیریم ولی چیدن وسایل تو خونه جدیدو باید خودم انجام بدم، چون باید طبق سلیقه خودم باشه

آخ آخ به رختخوابا فکر نکرده بودم 😂 دراورو میشه کشوهاشو چسب زد با لباسای داخلش منتقل شه؟

اره چسپ پهن خیلی کاربردا داره  ایم مواقع .  خیلی سنگین میشه اگه بتونن بلند کنن خیلی جلو می افتی.

ده سالی میشه اثاث کشی نکردم .الهی زودتر صاحب خونه بشی یا جایی خوب که تا چند ین سال بشینی .  .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا