sepita_m مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 2460 عنوان تولدم مبارک🥰🥳❣️ 59 بازدید | 8 پست امروز تولدم بود🥲🥰میشه برام یه آرزوی قشنگ کنین آجی قشنگا؟🥰💕 دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 1402/06/03 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4649 ایشالا به حق خدای رنگین کمان زندگیت رنگین کمانی باشه🌈 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
عاشق_ادبیات_ عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 3914 تولدت مبارک قشنـگِ شهریـوری!:)😍💖الهی یه روز ، وقتی اشک شوق رو گونههاته...سرتو بالا بگیری ، بگی.. خدایـا ! دمـت گــــرم.💗💜 💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
sepita_m مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 2460 ایشالا به حق خدای رنگین کمان زندگیت رنگین کمانی باشه🌈 مهربوووون قربونت برم عزیزدلم ممنونتم🥲💖 دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4649 مهربوووون قربونت برم عزیزدلم ممنونتم🥲💖 بوسسسس من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
sepita_m مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 2460 تولدت مبارک گلم انشالله به همه ارزوهات برسی فدای محبتت بشم عزیزم ممنونتم🥲💝 دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
sepita_m مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 2460 تولدت مبارک قشنـگِ شهریـوری!:)😍💖 الهی یه روز ، وقتی اشک شوق رو گونههاته...سرتو بالا بگیری ، ب ... آخ قلبم🥲دورت بگردم قشنگ جان ممنون محبتتم آجی🥲💖 دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ