2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو بار 

البته من تو یه پیج دیدم خودم دقیق نمیدونم فقط شنیدم نباید در سال زیاد استفاده بشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
2803
چیکار کنم پریود بشم

موعدت چه موقعه اس؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
چیکار کنم پریود بشم

اول بی بی چک امتحان کن ببین باردار نباشی 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
2804
نه توروخدا بچه کوچیکم تازه ۸ ماهشه اولی هم امسال میره پیش دبستانی توان سومی رو ندارم 

تاپیک قبلیت که گفتی بچه دوسداری و دلت میخواد حامله باشی!!!!

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
2805

نگران نباش دو سه دوره سیکلات بهم میریزه بعد درست میشه 

بی بی بزن اگه باردار نبودی خدا رو شکر کن و دیگه نخور 

هیچ مشکلی برات پیش نمیاد 

من یکبار دوماه پست سر هم خوردم یک ماه نخوردم باز دوماه پشت سر هم خوردم 

بدنم بهم ریخت دو سه دوره سیکلام نامنظم شد بعد دوباره منظم شد و سونوگرافی هم کردم سالم سالم بودم شکر خدا 

هیچ مشکلی هم ندارم الان 

بچه دار شدم الان ۸ ماهشه خیلی هم دوسش دارم 

ب تاریخش دقت نکردم

2801