2777
2789
عنوان

13 صفر واقعیت

1786 بازدید | 77 پست

سلام بچه ها من میخوام انجام بدم اعمال خاصی داره کسی تاحالا نتیجه گرفته؟؟ برای هر حاجتی چی باید بخریم؟ مثلا میشه برای رزق و روزی نمک خرید؟ بعد باید استفاده کنیم چیزایی ک می‌خریم رو یا نه؟؟ میشه تجربه هاتونو بگید مرسی 

من حتی از یه طلبه پرسیدم چیزی در مورد این موضوع نمیدونست. نمی‌دونم منبع اونایی که این اعتقاد رو دارن کجاست 

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قضیه اش چیه؟ 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

من حتی از یه طلبه پرسیدم چیزی در مورد این موضوع نمیدونست. نمی‌دونم منبع اونایی که این اعتقاد رو دارن ...

اره منم هرچی سرچ زدم گوگل چیزی نبود بیشتر شبیه انرژی مثبت هست من قلبا باورش کردم و مطمعنم اتفاق خوبی میفته شمام اگر باور داری انجام بده 

فکر کنم برای روزی باید سفره بخرید

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

بچها پارسال اون تاپیکی که زده شد قرار شد امسال سیزدهم همه بیان و بگن حاجتشون و گرفتن یا نه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
منبعش نی نی سایته😂

😅

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
سوال منم هست،مثلا برای سلامتی چی بخریم یا اگه برای ازدواج انگشتر خریدیم حالا استفاده کنیم یا بذاریم ...

برای سلامتی پارچه سبز یا سیب ک نماد سلامتی هست ولی اون قسمت دوم سوال منم هست