2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من دو ماهه رژیمم و البته باشگاه هم میرم کم کردم خداروشکر  من قبل شام میخورم هرشب

خدا خیرت بده عزیزم ممنون از راهنماییت..ببخشید چند قاشق از عرق رو میخوری؟ با آب قاطی میکنی؟

خدا خیرت بده عزیزم ممنون از راهنماییت..ببخشید چند قاشق از عرق رو میخوری؟ با آب قاطی میکنی؟

خواهش میکنم  گلم دو قاشق غذا خوری عرق زنیان رو با نصف لیوان آب جوشیده ولرم شده قاطی میکنم خنک ک شد میخورم 

من یه جا خوندم نوشته بودم بعد وعده های غذایی بخورین اما دکتر من گفته قبل غذا باید بخوری دیگ منم طبق همون میرم جلو

زنیان خیلی گرمه اگه در خوردنش مداومت کنی حرارت کبدت بالا میره ... کبد که گرم شه مشکلات زیاد ایجاد می ...

بله کاملا درسته طبعش خیلی گرمه 

منتها من رژیم میگیرم باشگاه هم میرم ولی نمیدونم چرا قسمت زیرشکمم اصلا تغییر زیادی نمیکنه🥺میخام تخت شه 

بله کاملا درسته طبعش خیلی گرمه  منتها من رژیم میگیرم باشگاه هم میرم ولی نمیدونم چرا قسمت زیرشک ...

فیتنس خیلی جواب میده .. ولی چاقی زیر شکم رو خانم ها کلا دارن ... منم که مربی هستم و حتی همکارهایی که خیلی خفن ورزش میکنن چاقی زیر شکم دارن... من باهاش کنار اومدم ..تو هم فیتنس برو و واقعا خودتو همونطور که هستی دوست داشته باش... البته ژل های لاغری گیاهی هم بد نیست موقع ورزش استفاده کنی به صورت موضعی

فیتنس خیلی جواب میده .. ولی چاقی زیر شکم رو خانم ها کلا دارن ... منم که مربی هستم و حتی همکارهایی که ...

خیلی ممنونم عزیزم از توضیحاتت خیلی لطف کردی 

ببخشید اسم ژل خاصی تو ذهنتون هست؟❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز