2789

خدا کنه که بدن 

سر وام ازدواج من مامانم انقدر رفت و اومد آخرشم ۱۳ ماه بعد عقد با کلی سر و کله زدن با عوامل بانک و رئیس بانک دادن

اصلااااااااا اهمیت نمیدادنااااا آخرش مامانم رفت سر رئیس بانک اونم دید گناه داریم خودش جور کرد ریختن

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

اگه آشنا باشه و نخوان اذییت کنن یه ساعته واریز میکنن

ماله من ماه قبل سه روز زمان برد واریز کردن 

ماله شوهرم چون رییس بانک اشناش بود تا کاراشو کرد همون روز هم واریز کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه که بدن  سر وام ازدواج من مامانم انقدر رفت و اومد آخرشم ۱۳ ماه بعد عقد با کلی سر و کله ...

یعنی وقتی میگن بیایین واسه تشکیل پرونده اون موقع میدن یا نه بعد از تشکیل پرونده؟

اگه آشنا باشه و نخوان اذییت کنن یه ساعته واریز میکنن ماله من ماه قبل سه روز زمان برد واریز کردن&nbs ...

خداروشکر برا شمارو زود ریختن

برا بعضیا فوری با آشنا بودن حل میشه

برا بعضیایی مثل ماهم باید خون دل بخوریم هی بریم بیایم آخرش با کلی منت وامو بریزن

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
یعنی وقتی میگن بیایین واسه تشکیل پرونده اون موقع میدن یا نه بعد از تشکیل پرونده؟

برای ما بعد از تشکیل پرونده بود

مطمئن نیستم همه جا اینطوری باشه یا نه

همون موقع که خبر می کنن واسه تشکیل پرونده یا یه تاریخ دیگه وام رو میدن

اون موقع که میرن واسه تشکیل پرونده اگه همه ی مدارکا تکمیل باشه و ضامن اوکی باشه 

میتونن همون روز واریز کنن

ولی در اصل اگه آشنا نداشته باشی همون روز واریز نمیکنن 

خداروشکر برا شمارو زود ریختن برا بعضیا فوری با آشنا بودن حل میشه برا بعضیایی مثل ماهم باید خون دل ...

عزیزم منم کلی جیگر خونی کشیدم تا تونستم بگیرم

من تو شهر خودمون نبودم بانک ملت ثبت نام کردم زود تعیین شعبه شد بعد من ضامنم آماده بود بهم گفت باید حتما ضامن بومی شهر باشه که ما نداشتیم 

باز من بانک رو تغییر دادم تو شهر خودم انتخاب کردم 

بعد از دوماه تایید شد از تهران 

تازه بانک پیشنهادی خودمم نبود اما شانسم زد که کارمند بانک خیلی آدمایی خوبی بودن اذییت نکردن دو هفته زمان برد تا من ضامنو بردم بانک آخه ما 6ساعت باشهر خودم فاصله داشتیم 

دیگه بعد از سه روز وامو زدن 

که دیگه موند وام شوهرم اونم بانک کشاورزی انتخاب کردم که انقد بانک بدرد نخوریه اصلا سایتش باز نمیشد تا من اونو انتخاب کنم سه چهار ماه طول کشید تا من تونستم ثبت نام کنم اونم از طریق سایت کندو 

بعد از 4ماه بالاخره تایید شد بانکی که انتخاب کرده بودم 

اونم فقط رییس بانک آشنای شوهرم بود واسه ضامن مراعات کرد و واسه واریزی زود انجام دادن واگرنه به خدا منم خیلی خون دل خوردم واسه وام لعنتی هر دقیقه حرص می‌خوردم 

عزیزم منم کلی جیگر خونی کشیدم تا تونستم بگیرم من تو شهر خودمون نبودم بانک ملت ثبت نام کردم زود تعیی ...

نه عزیزممم ببخشید اگه ناراحت شدی قصدم تیکه و کنایه نبود

کلی گفتم یکی از اقوام ما هم وام ثبت نام کرد دوهفته نشده واریز کردن براش

باز ببخشید اگه فکر کردی منظوردار گفتم❤️