2777
2789
عنوان

شمام هیچی نشدید؟؟؟؟

1298 بازدید | 97 پست

من هیچی نشدم...الان که بحث کنکور داغه یا حسرت داشتم دفترچه انتخاب رشته و ورق میزدم و دیدم افسوس.چقد آرزوهای زیادی داشتم که نشد..هیچی نشدم..🥲خوشبحالتون اگ الان رشته خوبی درس خوندید و شغل خوبی دارید.. 

خب بشین تلاش کن اصلا کار جالبی نیس بشینی حسرت بخوری بگی عه میتونستم بشم ولی نشدم آدمای موفقم اگه به جایی رسیدن ماتحتشون پاره شده به خدا 

من خودمم ماتحتم پاره اس 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بشین تلاش کن اصلا کار جالبی نیس بشینی حسرت بخوری بگی عه میتونستم بشم ولی نشدم آدمای موفقم اگه به ...

خب دیگ عمر گذشت و تموم شد من خیلی آدم تلاش گری بودم ولی خب نشد برام..

خب دیگ عمر گذشت و تموم شد من خیلی آدم تلاش گری بودم ولی خب نشد برام..

الان چن سالته؟ به نظرم این فقط یه توجیهه برا خودت وگرنه خیلی از آدما تو پیری شروع کردن به پیشرفت

حتی اگه یه روزم از زندگیت باقی مونده باشه بهتره تو اون روز تلاش کنی که اینجوری نگی به خودت

چرا اینقد بی انگیزه؟ من رتبمو از 60 هزار به 6 هزار رسوندم و الان رادیولوژی میخونم. بعد ازین که درسم ...

چه خوب عزیزم..من دیگ شرایط خیلی مهیا نیست...دلم میخاد برم پرستاری بخونم بخاطر کار...

۲۴ و نیم سالمه..

😂😂😂😂 یه جور گفتی پیرم انتظار داشتم بگی ۴۰ سالمه حتی خاله من با ۴۵ سال سن امسال میره دانشگاه علوم آزمایشگاهی بخونه کجای کاری تو؟

الان چن سالته؟ به نظرم این فقط یه توجیهه برا خودت وگرنه خیلی از آدما تو پیری شروع کردن به پیشرفت حت ...

خب ببین مثلا دوس دارم ی رشته برم کار باشه ..مثال پرستاری.. واسه قبولیش باید یکم شرایط باشه ک درس بخونی پول کتاب و منابع و کلاس داشته باشی ولی ندارم..تازه سالها از درس های دبیرستان گذشته هیچی یادم نمیاد..

😂😂😂😂 یه جور گفتی پیرم انتظار داشتم بگی ۴۰ سالمه حتی خاله من با ۴۵ سال سن امسال میره دانشگاه علوم ...

واقعا؟ چقد با انگیزه.. من دانشجوی ارشدم ولی کار زیاد و خوبی برام نیست..احساس می‌کنم هیجی نشدم...

ن باور کن یکم‌دیگ‌تلاش کن حداقل ی رشته بری بازار کار داشته باشه...مثل من نشی..

انتخاب رشته کردم تا ببینم خدا چی میخوا دیگه...

شما هم خودتو دست کم نگیر عزیزم 

زندگی هزاران جنبه داره !

درس و شغل و چیزایی از این دست یه جنبه‌ی زندگی هستن ...

که واقعا ارزش غصه خوردنو هم ندارن