2777
2789

برا بچه دار شدن و میگی

یی از دوستام میکف دختر همسایه ما بچه دار نمیشد مامانش داشت چله بری میکرد ما انقد مسخره کردیم خندیدیم ماه بعدش دختره حامله شد یک سال بود بچه دار نمیشد پشمامون ریخته بود😂😂😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برا بچه دار شدن و میگی یی از دوستام میکف دختر همسایه ما بچه دار نمیشد مامانش داشت چله بری میکرد ما ...

آره واقعیته دوست ماهم بعد چندین سال بچه دار شد 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀
برا بچه دار شدن و میگی یی از دوستام میکف دختر همسایه ما بچه دار نمیشد مامانش داشت چله بری میکرد ما ...

بله.میدونید چه جوریه شخص خاصی باید انجام بده

دختر۹ ساله.پسرم

پرسیدم میگه تو یه ظرف اب نمک و زر میگه فک کنم همون زاج میریزی توش هفت تا قل هو الله میخونی بعد یه شب تا صبح میزاری بالا سرت بعدش اونو از یه ناودون که سمت قبله اس میریزی رو سر اونیکه بچه میخواد بعدش موقع ریختن هم هفت بار قل هو الله میخونی

اره حقیقته ولی من بلد نیستم دعانو.یس بلده

ی دعانویس با دوستم رفتم.ی دفع دعانویس ب به من نگاه کرد گفت ی چیز در مورد تو بگم. رحمت بسته اس.هزاربارم جراحی کنی و برای بچه اقدام کنی نمیشه که نمیشه باید چله بری کنی.منم که تو دلم مسخره اش کردم.ولی حالا بعد از جراحیم که ۸ ماه نگذشته همه چیم عود کرده.😔😔😔😔دکترمم پیشنهاد رحم اجاره ایی داد.واقعا موندم

دختر۹ ساله.پسرم
ی دعانویس با دوستم رفتم.ی دفع دعانویس ب به من نگاه کرد گفت ی چیز در مورد تو بگم. رحمت بسته اس.هزاربا ...

خب عزیزم چله بری انجام بده حتما

زندگیتو توی سکوت بساز ، بزار موفقیتت سروصدا کنه❗️

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز