2821
2789
عنوان

احساس عجیب

442 بازدید | 15 پست

بچه ها من بعضی وقتا ی احساس عجیب دارم اونم اینه ک احساس میکنم خودم تو یه جمعی حضور ندارم و فقط دارم تماشا میکنم انگار فیلم میبینم

یا مثلا از دارم به خودم‌نگاه میکنم از بدنم‌جداشدم

خیلی عجیبه واس چند دقه طول میکشه

روی گونم یه تابلو خطر ریزش اشک....

واقعن؟شنیدم ازبعضی هاتوسایت مثل تومیشن خیلی دوس دارم به این توانایی برسم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حس ميكنم ضمير ناخودآگاهته ك فعال ميشه سعي كن زماني ك اينجوري ميشي تحرك داشته باشي ابي چيزي ب صورتت ب ...

خیلی کوتاهه شاید سی ثانیه

روی گونم یه تابلو خطر ریزش اشک....
دست خودم‌نیس ک یهو میشم 

عزیزم تاپیک های قبلتوخوندم انگاریجورافسردگی داری اصلن عجیب بودن یعنی یجورافسردگی وغیرعادی بودن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
2823
2791
2779
2792