2777
2789
عنوان

گدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 112 پست
حق دازی منم دنبال کارم نیست الکی میگن برو کارکن کو کار چه کاری 

اتفاقا امروز با خواهرم سر همین دعوام شد 

میگه فلانی نصف توعه میره سر کار 

(من الان سه ماهه بخدا شاید بیشتر همش رفتم دنبال کار یه رزومه ازم میگیرن میگن تماس میگیریم و هیچ وقت هم تماس نگرفتن دیگع) خب من الان چکار کنم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوار رو خوب بگرد یعنی حتی طرف شستن تو رستورانا هم گیر نمیاد؟ نظافت ؟ چیکار بچه دارن اخه خوب بگرد

راست میگه رستوران کجابچه میزاره  بچه خودس نیاز ب مواظبت داره دو دقیقه مواظبش نباشیم بخودش اسیب میزنه منم همین شرایط رو دارم درک میکنم

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

تو بیمارستانا بخصوص بخش زنان زایمان خیلی نیرو نظافت دارن البته ببخشید میگم نظافت بخدا قصد بدی ندارم ولی یادمه زایمان کرده بودم یکی ملحفه عوض میکرد یکی شیاف میذاشت برای مریضا یکی میبردشون دستشویی 

برا خودت چند تا برگه چاپ کن، شمارت رو بزار سبزی قرمه واین چیزایی که کارمندا وشاغلا حوصله ندارن رو درست کن براشون، نصف مبلغ رو اول بگیر آماده کردی بقیه رو بگیر، اگه خوب باشه مشتریت میشن، یا ترشی ومربا خونگی، راستش انقدر درامد گدایی خوبه خودمم بهش فکر کردم😐😂

اتفاقا امروز با خواهرم سر همین دعوام شد  میگه فلانی نصف توعه میره سر کار  (من الان سه ما ...

دقیقا همش الکی میگه بیا مشخصاتت بنویس بعد خبری نمیشه ازشون کار خونه س مایه میخاد سبزی مبزی این چیزا اینجا خریدار نداره من تو مجردی پر حسرت لباسم بخدا