2777
2789
عنوان

حلال نمیکنم😭

297 بازدید | 17 پست

این لقمه ها حلال نیستن من مشکل عصبی دارم تمام بدنم مشکل پیدا کرده الان از شدت فشار عصبی کلیه سمت راستم درد می‌کنه رفتم حموم هر چی آب گرم و باز کردم ای گرم نشد مجبوری زدم بیرون الان اومدم آب ظرفشویی رو باز کردم ظرفا رو بشورم حواسم نبود رو درجه گرم گذاشته یهو صدای انفجار آبگرمکن بلند شد در و پنجره باهاش تکون خورد همیشه همین طوره صداش خیلی بلنده یبار تا چند دقیقه از شدت صداش سرم گیج شده بود تپش قلب گرفتم تعمیرکار هم میگه سیستمش کلا باید عوض شه صاحبخونه اهمیت نمی‌ده این یه طرف من اومدم با همسایمون درد و دل کردم این اومده از درد دل من سواستفاده کرده همون کار رو با خودم انجام داد دلم خیلی درد می‌کنه خدا لعنتشون کنه دوتا همسایه به پستم خوردن درو رو و آب زیرکاه هر جا میرم منو اذیت میکنن آخه من که آزاری ندارم برای کسی چرا اینقدر آدما پست و بدذاتن تف به این دنیا  دلم میخواد زنگ بزنم صاحبخونه باهاس یه دعوای درست حسابی کنم ولی میترسم سر لج بیفته پولمو بالا بکشه فشار از همه طرفم رومه خونواده شوهرم خونواده خودم دوست و آشنا آخه چرا من اینقدر بداقبال بودم😭💔

https://uupload.ir/view/1691735344584_6pla.mp4/

🤍

مگه میتونه پولتو بالا بکشه این چه حرفیه زنگ بزن وظیفشه درست کنه 

و در مورد آدما عزیزم رفت و آمد نکن درد و دل نکن حرفات تو دلت نگه دار هیج اتفاقی نمی‌افته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشالله بخت یارت باشه خداکمکت کنه منم چندروزه افسردگی گرفتم ازیع نفرنمیگذرم خداکنه سرش به سنگ ...

به والله دیگه نمی‌کشم یه روزی خوبم یه روزی بد چقدر به خودم امید بدم آخه چرا مردم اینقدر پست و بدذاتن چه دنیای کثیفیه هر چی آدم سواستفاده کن دور من جمع شده  😭

🤍
مگه میتونه پولتو بالا بکشه این چه حرفیه زنگ بزن وظیفشه درست کنه  و در مورد آدما عزیزم رفت و آم ...

زنگ زدم اهمیت نداد ولی یجوری باهات حرف میزنه که باور نمیکنی همچین آدمی باشه تففف کثیف ترین آدما اونایین که از درد آدما پله میسازن 😔

🤍
زنگ زدم اهمیت نداد ولی یجوری باهات حرف میزنه که باور نمیکنی همچین آدمی باشه تففف کثیف ترین آدما اونا ...

منم مستاجرم و درک میکنم آدم بی مسئولیت سخته ولی بهش فشار بیار 

و چون با کسی رفت و آمد ندارم سر و گوشم آسوده است گاهی خیلی سخته که تنهام ولی بهتر حوصله ندارم والا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم مستاجرم و درک میکنم آدم بی مسئولیت سخته ولی بهش فشار بیار  و چون با کسی رفت و آمد ندارم سر ...

دلم نمی‌خواد زنگ بزنم روم نمیشه با صاحبخونه حرف بزنم خانمش ممکنه فکر بد بکنه اینا اگه میخواستن درست کنن قبل اینکه مستاجر بیاد درستش میکردن خونه اش خونش چیزای دیگه هم نداره میگه فعلا نمی‌خوام خرج بکنم من از آدما زده شدم احساس غریبگی میکنم اصلا انگار من اشتباهی وارد این دنیا شدم 😭از بچگی همین حسو داشتم که من مال این دنیا نیستم خیلی وقت پیش خواب دیدم تو شب بود همه جا تاریک تو یه دره دورمو گرگ ها گرفتن الان میدونم تعبیرش چیه اینا آدم نیستن حیوونن 

🤍

عزیزم خیلی متاسف شدم با خوندن تاپیکت

الهی که آروم بشی. بهت حق میدم

هرکی یه غمی ته دلشه😔

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
دلم نمی‌خواد زنگ بزنم روم نمیشه با صاحبخونه حرف بزنم خانمش ممکنه فکر بد بکنه اینا اگه میخواستن درست ...

شوهرت چرا پیگیر نمیشه ؟

گلم نمیشه که واسه همه چی کوتاه بیای معلومه مردم گرگ شدن شما هم باید حقتو طلب کنی منم خیلی کم رو هستم ولی بعضی وقتا حق باهاته سکوت خودش ظلمه

عزیزم خیلی متاسف شدم با خوندن تاپیکت الهی که آروم بشی. بهت حق میدم هرکی یه غمی ته دلشه😔

خیلی ممنونم شاید با دعای شما بوده حالم خوب شد خدارو شکر تو تاپیک جدیدم گفتم😍🤍

🤍
شوهرت چرا پیگیر نمیشه ؟ گلم نمیشه که واسه همه چی کوتاه بیای معلومه مردم گرگ شدن شما هم باید حقتو طل ...

تنها زندگی میکنم آره جامعه گرگ شده مخصوصا اگه ببینن طرف یه زن تنهای بی کس و کاره 

🤍
خیلی ممنونم شاید با دعای شما بوده حالم خوب شد خدارو شکر تو تاپیک جدیدم گفتم😍🤍

اخی الهی شکرررررر😍 واقعا شاد شدم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃