2777
2789

من دیروز رفتم تو سایت تبلیغاتی سرجمع رو سه تا سایت روزی ۳۰تومن درمیارم

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
من دیروز رفتم تو سایت تبلیغاتی سرجمع رو سه تا سایت روزی ۳۰تومن درمیارم

چه سایتی 

خیلی خوبه روزی ۳۰ تومن باشه میشه معرفی کنید

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه سایتی  خیلی خوبه روزی ۳۰ تومن باشه میشه معرفی کنید

صبر کن برم لینکشو پیدا کنم میتونی توش زیر مجموعه ام بخری وسهام مثلامن ۵۰۰تومن زیر مجموعه خریدم ماهی ۴۰۰سودشه

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
صبر کن برم لینکشو پیدا کنم میتونی توش زیر مجموعه ام بخری وسهام مثلامن ۵۰۰تومن زیر مجموعه خریدم ماهی ...

شما با زیر مجموعه روزی ۳۰ تومنش کردی؟ 

اخه منم توی ستا سایتم روزی پنج الی شش هزار درامد داره

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
شما با زیر مجموعه روزی ۳۰ تومنش کردی؟  اخه منم توی ستا سایتم روزی پنج الی شش هزار درامد داره

اره 

شما با زیر مجموعه روزی ۳۰ تومنش کردی؟  اخه منم توی ستا سایتم روزی پنج الی شش هزار درامد داره

شما هم از نکست باکس واینا در میاری؟

اگه بازم میشناسی بهم بگد لطقا

اره 

کدوم سایت نکست و پین و پی باکس رو میگی؟

شما هم از نکست باکس واینا در میاری؟ اگه بازم میشناسی بهم بگد لطقا

نکست پین پی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز