2777
2789
عنوان

بازم آوردمش خونه ما‌😒

246 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه دختر خاله دارم ۶سالشه الان مامان باباش طلاق گرفتن پیش باباش زندگی میکنه مامان وباباش هر دو بی مسئولیت تشریف دارن بعد دختره  رو هر روز میارن خونه ما میذارنش تا یک هفته هم نمی پرسن چی شد کجا رفت به خدا منم کار و زندگی  دارم کلاس دارم بابامم به خاطر وضعش نمی تونه کمک  داداشمم که میره سرکار

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچس چه اشکال داره گناه داره

به خدا اگه یه بار دو بار باشه اشکال نداره اما همش پیش ماست مامانم عین خیالش نیست تازه باخانواده ما هم قهره هرچی فحشم بود بارمون کرده که تقصیرها بوده زندگی من این شده اون شده 

....

پدرت قبول نکنه بی رودروایسی بگه ما نمیتونیم

پدرم آلزایمر داره البته فعلا مراحل ابتدایی شدید نیست بعد هرچی بهش میگم که کسی نیست از بچه نگهداری کنه میگه زشته من نمیتونم که بگم بچه اتو نیار

....

پدرم آلزایمر داره البته فعلا مراحل ابتدایی شدید نیست بعد هرچی بهش میگم که کسی نیست از بچه نگهداری کن ...

خودت بگو خاله اگه اتفاقی برا بچه افتاد من مسئول نیستم واقعا هم همینطوره ها اگه مشکلی پیش بیاد همون دوتا که طلاق گرفتند متحد میشند و براتون دردسر درست میکنند

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

خاله بچه رو میاره یا پدرش؟بگو ببر بگذار پیش مادربزرگش دوسه بار درو باز نکنید دیگه نمیارن واییییییییییی عجب آدمهایی پیدا میشه 

خودت بگو خاله اگه اتفاقی برا بچه افتاد من مسئول نیستم واقعا هم همینطوره ها اگه مشکلی پیش بیاد همون د ...

به خدا یه دفعه که خونمون بود من تنها بودم از کلاسم زره بودم پیشش مونده بودم گفت من کیک تولد می خوام گفتم ماشین پیشم نیست به داداش حامد میگم برات بگیره اینقدر گریه کرد آخرسر داد۰اشم براش خرید بعد رفته پیش بابا و مامانش گفته برام چیزی نمی خرن و من از گرسنگی مردم اونا هم آبرومون همه جا بردن 

....

به خدا یه دفعه که خونمون بود من تنها بودم از کلاسم زره بودم پیشش مونده بودم گفت من کیک تولد می خوام ...

عجب سوءاستفاده گری هایی هستند