2777
2789
عنوان

بياين😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 34 پست
بابا ول کن،ارزش نداره دختر عاقل باش

بخدا من كاري نداشتم

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🍑لقش.

😔😔چرا اينجوري ميكنن خدايي

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
خب مامانش چرا که چی بشه

يه موضوعي بود كه من با مامانش خيلي خوبم و به مامانش گفتم اون گفت بهش زنگ بزن منم زنگ زدم دوروز بعد اين پيامو فرستاده يعني امروز

پیامش چیه؟

كلي بخوام بگم نوشته زنگ نزن انقد كه من الان زنگ نزدم

يه موضوعي بود كه من با مامانش خيلي خوبم و به مامانش گفتم اون گفت بهش زنگ بزن منم زنگ زدم دوروز بعد ا ...

گوه خورد مرتیکه بگو کارت داشتم وگرنه مالی نیستی بخوام بهت زنگ بزنم پفیوز

کارما💫    

گوه خورد مرتیکه بگو کارت داشتم وگرنه مالی نیستی بخوام بهت زنگ بزنم پفیوز

😔دلم هوري ريخت 😔

نمیدونی دختر کی بود؟؟ چه گستاخ بگو زبان انگلیسیتم خوب بودا😂💔 شاید همسرش بوده یا دوس دختر جدیدش ک ...

با شناختي كه من ازش دارم اينجوري نيست خودم حس ميكنم فاميله شايدم من بد شناختمش

با شناختي كه من ازش دارم اينجوري نيست خودم حس ميكنم فاميله شايدم من بد شناختمش

هرکی بود غلط کرد اینجور بات حرفید خیلی گستاخه بعدم من مشکلم اینه مگه زبون خودمون چش بود احساس میکنم فاز خارجکی برداشته بود😂💔

هرکی بود غلط کرد اینجور بات حرفید خیلی گستاخه بعدم من مشکلم اینه مگه زبون خودمون چش بود احساس میکنم ...

حس میکنم دلم یبار دیگه شکست😔