2777
2789
عنوان

لعنت به جوش

159 بازدید | 22 پست

من دیگه خسته شدم ازبس پول دارودادم.پول دکتردادم ۳ماه کپسول داکسی سایکلین خوردم یه هفته پیش رفتم دستگاه رادیوفرکئونسی یکودویست وپنجاه دادم دوباره تاقرص وکم کردم جوش زدم

ماست و آبلیمو قاطی کن بهتر از صدتا فشیاله...
من تازه خودم اینو‌فهمیدم...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعامیگی

من با نمک درمان کردم

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 
واقعامیگی

اوهوم من مامانم خودش کلینیک زیبایی داره میزنه هم پوستش سفید تر میشه و هم جوش هاش کم شدن...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
اخه شایدبه پوست من نسازه بدترنشم

نترس ی بار بزن اگ بیشتر شد نزن دیگ...

میشه توضیح بدی پوستت چه جوریه

پوست من نوعش چربه...

من تو‌دوران نوجوانیم همینو میزدم خیلی خوب بود ...

از شر جوشام راحت شدم...

ولی خو از ۱۸ به بعد دیگ رفتم فشیال و مزو صورت...
اگ ۱۸ به بالایی برو مزو خیلی خوبه برا لک...

عزیزم چه نمکی میشه توضیح بدی

نمک خوراکی رو کمی خیس کردم که با پنبه بشه بزنی به تمام سطح صورتت تا خشک شه نمک تو صورتت دست نمی‌زنی در روز سه چهار بار انجام دادم الان جوشی ندارم دیگه

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 
میشه اندازه هاشوبگی وچنددقیقه بمونه

دوقاشق ماست و نصف قاشق آبلیمو بعد از نیم ساعت بشور با آب یخ...