2777
2789
عنوان

اماده کردن صبحانه برای همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2992 بازدید | 54 پست
شوهر من بعضی وقتا که با سرویس میره زود بیدار میشه( تقریبا پنج و نیم صبح) اون موقع ها من بیدار نمیشم خودش با چای ساز آب جوش درست میکنه چای کیسه ای میخوره، اما بعضی وقتا که تنبلی میکنه و دیر بیدار میشه تا وقتی دوش بگیره من صبحانه و چای براش آماده میکنم، صبحانه رو هم مفصل میارم تقریبا سه چهار مدل صبحونه میارم که تنوع سفره ام زیاد باشه، مردا به شکمشون خیلی اهمیت میدن خوششون میاد بهشون صبحونه بدی تازه برای دوستاشون پز میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصلا آماده نمیکنم چند بار هم به روم آورده بلند نشدم چیکار کنم نمیتونم بلند بشم البته طی پنج سال ازدواجمون حداقل ده بار بلند شدم حاضر کردم
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
عشق اقامون دقیقا یه همچین توقعی داره.عین حرفهای تو رو میزنه
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
من ساعت شش بلند میشم براش صبحونه اماده میکنم خودمم کنارش صبحونه میخورم اخه تنها که ادم چیزی از گلوش پایین نمیره ولی خداییش همسرم سر این موضوع جلو مادرش وخواهرش ازم تشکر کرده حس خدبی به ادم میده
من قبلا براش اماده میکردم.ولی بچه دوممون که دنیا اومد همیشه موقع رفتن شوهرم داشتم به بچه شیرمیدادم.دیگه بعدشم بچه سوم اومدسررریع.خلاصه ترک عادت کرد.البته روزایی که خونه ست اماده میکنم باهم میخوریم
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست....
اینکه هیچ وقت نداده باشم که نیست.روزهای تعطیل و وقتهایی که خونه است بهش صبحونه دادم.
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
بیچاره شوشو یبار گفت هر ماه این مبلغو بهت میدم پاشو واسم صبونه حاضر کن روز اول پاشدم روزای دیگه پا نشدم اون مبلغ پول هم گرفتم خخخخ
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
من که تو عقدم ولی خوب هروقتی که پیشمه تقریبا همیشههر روز صبح یک صبحانه ی مفصل آماده میکنم میگه این چند وقت معنی زندگی رو فهمیدم صبحانه به آدم انرژی میده تا بهتر فکر کنه و تو طرل روز سرحال باشه پس اول صبح خودم این انرژی رو میدم همیشه
خدایا شکرت
روزای تعطیل باهم آماده میکنیم میخوریم
مامی مهسا همه مردا این طور فکر نمیکنن... شوهر من همیشه ازم تشکر میکرد ... الانم میدونه چرا نمیتونم براش حاضر کنم. حتی یه بار صبحانه گذاشته بودم ببره دیده بود نون نداریم که بعد من صبحانه بخورم صبحانه خودشو نبرده بود.... باید ببینی همسرت چطور اخلاقی داره. منم واقعا مخالف اینم که مادر باشم براش ولی وقتی از شش صبح تا چهار سر کاره تا بیاد ناهار بخوره میشه ۴:۳۰ این ظلم نیس در حقش که صبحانه نخوره؟
در سینه دلم گم شده،تهمت به که بندم؟ غیر از تو کسی، راه در این خانه ندارد... 🍀