2777
2789
عنوان

اماده کردن صبحانه برای همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2992 بازدید | 54 پست
تو این مدت عقد هیچوقت نتوستم بیخیال همسرم باشم البته چون اونم هیچ وقت بیخیالم نبوده من اینو از مامانم یاد گرفتم چون تو چندین سال زندگی مشترک پدرم هیچوقت بدون صبحانه و لباس اتو شده بیرون نرفته و همیشه هم قدر دونسته خدا رو شکر همسرمم اینطوریه یعنی هیچوقت کارامو به عنوان وظیفه بهش نگاه نکرده و این منو خیلی خوشحال میکنه
خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین به کتایون و عشق اقامون..واقعا اراده میخواد که ادم صبح از خواب ناز بلند بشه و به شوهرش صبحونه بده
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
شوهر من زیاد اهل شام نیست، صبحانه تنها وعده ایه که میتونیم کنار هم بشینیم و یه چیزی بخوریم. یه چیزی هم که هست تو این دوره زمونه فقط موقع غذا خوردنه که آدما حواسشون به گوشیشون و دنیای مجازی نیست منم هیچ وقت این فرصتو از دست نمیدم
ممنون از همه دوستان که اومدن و نظرشون رو گفتن
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
ممنون سحر جان ... طفلی الان اومد ناهار بخوره تا خواستم براش بکشم پسرم دنبال من میگشت که شیر بخوره باز برگشتم تو تختم و دارم به این نیم وجبی شیر میدم باباشم تنهایی ناهار میخوره عجب روزگاریه هاااا
در سینه دلم گم شده،تهمت به که بندم؟ غیر از تو کسی، راه در این خانه ندارد... 🍀
شغل همسرم ازاده و صبح خیلی زود نمیره. هرروز هم صبحونه رو خئدش اماده میکنه نون تازه هم میگیره. تازه اگه یه روز زود بره وقت نکنه صبحونه بخوره منم پاشم چایی دم نمیکنم از تنبلی بعد زنگ میزنم چرا جایی دم نکردی از چای کیسه ای بدم میاد دو سه بار هم گفته صبحونه نمیدی قبلنا ولی الان دیگه نمیگه.
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
روزای تعطیل هم باهم درست میکنیم. ولی ماه رمضون سخریشو میدم ر سال حتی اگه خودم نخورم کلی تشکر میکنه میگه نصف ثواب روزه هام براتو میشه
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
فدات شم سحر جان اما من که کوچیکتر از لحاظ تجربه از تمام خانمای اینجا هستم یه حرف رو به عنوان خواهر بهتون میگم وقتی توقع عشق دارین باید عشق نثار کنید و بعد چرتکه نندازید که من اینکار و کردم و اونکارو مردها هم مثل ما ادمن و حق زندگی دارن اتفاقا اونا خیلی بهتر از ما خانوما رام میشن و بهشون میگن پسر بچه های ریش دار.... من عاشق همسرمم و همه کار براش انجام میدم حتی اگر واسم کاری نکنه چون من دوسش دارم...اونم اینو میفهمه و وظیفم نمیدونه زندگی همتون برقرار
خدایا شکرت
ولی شما اگه فعلا بچه نذاری بده کار خوبیه. منم قبل بچه صبحونه شو اماده میکردم باهم میخوردیم کم کم تنبل شدم وبی رحم
سلام....من عقدم و به نظرم خیلی کار قشنگ و رمانتیکی هست که پاشی به خاطر همسرت و براش صبحونه درست کنی اونم ساعت 6 صبح......اما بستگی به جنبه شوهر هم داره حسابی....
من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم  
مثلا کاربر عشق آقامون میگه همسرش خیلی ممنون هست و الان که نی نی دارن اون رو درک میکنه ولی متاسفانه به یک عده مردها رو بدی دیگه اصلا بعد ها آدم رو درک نمیکنن....اگر شوهر آدم جنبه داشته باشه حتما ولی اگه جنبه نداشته باشه یکمی با احتیاط باید برخورد بشه....
من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم