saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 عنوان کرم روشن کننده سراغ دارین 574 بازدید | 12 پست .....بیاین بگین واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨ 1402/06/03 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 94284 کرم گریم ویکتوریا ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17932 قرص بگیر مکمل پیگمنتا صورت و کل بدنتو روشن میکنه ۳ ماه باید بخوری قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 کرم گریم ویکتوریا روسن کننده هس یا نه واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 قرص بگیر مکمل پیگمنتا صورت و کل بدنتو روشن میکنه ۳ ماه باید بخوری شما استفاده کردین قیمتش عزیزم واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 مارگریت اینم کرم هس چیه شما استفاده کردین واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
qwwwq عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 808 اینم کرم هس چیه شما استفاده کردین بله روشن کننده خیلی خوبیه استفاده کردم خیلی ازش راضیم
saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 کرمپودر میخوای ، یا میخوای پوستت روشنتر شه؟ کرم روشن کننده میخام واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 94284 روسن کننده هس یا نه این کرم پودره ک روشن میکنهولی این ک دائم باشه ن ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17932 شما استفاده کردین قیمتش عزیزم ن ولی قصد خریدشو دارم خیلیا استفاده کردن و راضی بودن تو اینستا هم همه ی دکترای داروساز ک داروخونه دارن معرفیش میکنن ... بسته ای ۳۰۰ تومنه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 ن ولی قصد خریدشو دارم خیلیا استفاده کردن و راضی بودن تو اینستا هم همه ی دکترای داروساز ک داروخونه دا ... اگه خریدی خبر بده باشه عزیزم واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨