2777
2789

من از یکی شنیدم یه نفر بوده بچه دار نمی‌شده به دوستش که داشته برای بار اول میرفته گفته دعا کن خدا بهم بچه بده دکترا جوابم کردن اینم رفته زیر قبه اولین دعا رو به دوستش کرده سال بعد دوستش با بچش رفته کربلا❤️

من از یکی شنیدم یه نفر بوده بچه دار نمی‌شده به دوستش که داشته برای بار اول میرفته گفته دعا کن خدا به ...

خب زیر قبه هر دعایی مستجابه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من از یکی شنیدم یه نفر بوده بچه دار نمی‌شده به دوستش که داشته برای بار اول میرفته گفته دعا کن خدا به ...

عزیزم 

چقدر خوب 

دوستم امشب میره کربلا بهش سپردم برام دعا کنه 

طریقه ی خاصی داره اونجا دعا کردن؟

واقعاااا یعنی منم بهش بگم زیر قبه دعا کنه برام

بله عزیزم.. انشاالله هر چی خیر و صلاحته پیش میاد اگه میخوای بگو من به همسرم که کربلاست بگم برات دعا کنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عزیزم  چقدر خوب  دوستم امشب میره کربلا بهش سپردم برام دعا کنه  طریقه ی خاصی داره ا ...

نمیدونم عزیزم منم تا حالا نرفتم التماس دعا❤️اما به نظرم دعا کردن طریقه خاصی ندارم وقتی از ته دل باشه قبوله❤️

بله عزیزم.. انشاالله هر چی خیر و صلاحته پیش میاد اگه میخوای بگو من به همسرم که کربلاست بگم برات دعا ...

وااااااااااااااااااااااااااااااای عزیزم 

اره مرسی بگو زیر قبه ی امام حسین واسه فروزان دعا کن 

خیلی دلم شکسته 

بگو از امام حسین بخواد استخدام بشم و یه شوهر خوب نصیبم بشه 

ممنونم اجی مهربونم 

فقط بهشون بسپار زیر قبه ی امام حسین باشه

منم برا شما اینجا دعا می کنم که اینقدر مهربونید

وااااااااااااااااااااااااااااااای عزیزم  اره مرسی بگو زیر قبه ی امام حسین واسه فروزان دعا کن&n ...

حتما عزیزم... انشاالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد