2777
2789
عنوان

سیسمونی ضروری

555 بازدید | 80 پست

سلام لطفا بهم بگید غیر ضروریای سیسمونی چیه. جا ندارم برای وسایل زیاد خونم کوچیکه‌ مثلا کالسکه یا وسایلی مثل نی نی لای لای اینا لازمه؟ چیزی بودا بخرید به کارتون نیاد؟

کریر نگیر

تخت و کمد نگیر

ی کمد کوچولو بگیر در حد چند تا کشو که وسایلا پخش و پلا نباشن اونم اگه کمد دیواری بزرگ داری نگیر

کریر بیخودترین چیزه

اگه پیاده روی داری کالسکه بگیر من چون پیاده روی میرم خیلی کمک حالم بود

خدا رو شکر که همه میدونن روروئک غیر استاندارده

شیشه و پستونک رو هر بچه ای قبول نمیکنه برند نخر که اگه کوچولوت خوشش نیومد ضرر کنی

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کریر نگیر تخت و کمد نگیر ی کمد کوچولو بگیر در حد چند تا کشو که وسایلا پخش و پلا نباشن اونم اگه کمد ...

مرسی عزیزم. تخت و کمد جا ندارم خونم تک خوابه. اگه تخت بگیرم باید تخت خودمو جمع کنم. میخواستم جای کمدم یه دراور بگیدم تا ایشالا یکی دو سال بعد شاید تونستیم خونرو بزرگ کنیم. با دراور کارم راه میفته؟ زیاد پیاده نمیرم بیشتر با ماشین

مرسی عزیزم. تخت و کمد جا ندارم خونم تک خوابه. اگه تخت بگیرم باید تخت خودمو جمع کنم. میخواستم جای کمد ...

اره  دوستم برای بچش ی دراور کوچولو گرفت ۴ کشو عرض۴۰

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
کریر نگیر تخت و کمد نگیر ی کمد کوچولو بگیر در حد چند تا کشو که وسایلا پخش و پلا نباشن اونم اگه کمد ...

سلام عزیزم چرا میگید کریر بدرد نمیخوره؟موقع بیرون بردنش که کالسکه نمیشه برد مثل بیمارستان یا مهمونی و اینا کریر به درد نمیخوره؟

عزیزم من کسی ام که سیسمونی نخریدم پولم ام داشتیم اتاق مجزا هم داشتیم

مطلقا تخت خودت جمع نکن بعد از زایمان نشست وبرخاست از روی زمین برات سخت میشه یه گهواره کوچلو برای نی نی ات بخر.کریر نخر به تجربه دوستان بچه کمرش درد می گیره.کالسکه اگه پیاده روی داری بخر خوبه اگه نداری نخر.لباس زیاد نخر.

اسباب بازی نخر بذار تو روند بزرگ شدن وتشویق اش هر بار برید بیرون براش یه تیکه می خرید ذوق می کنه نه که از اول همه جلوی چشمش باشه عادت کنه.

اگه کمد دیواری جا داره دراور هم نیاز نداری

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

از این گردا هست نمی دونم چندتا اسباب بازی ازش آویزون بچه دراز می کشه اون می ذارن باهاش بازی کنه اون خوبه بخر اونم از ۳ ماهگی براش جالبه چندتا جغجغه با رنگ‌تند مثل ق مز وآبی وسبز بخر.کرم نخری ها اصلا نمی بینه اون رنگ ها.

قاعدتا تشک وپتو این‌چیزا می خری با ساک 

برای حمام سرویس کامل به دردت نمی خوره یه لگن فقط باشه که بچه حمام کنی.شیشه شیر من خودم خواستم بخرم فروشنده گفت ارزون بخرید اگه بچه گرفت بعد بیاین مارک با کیفیت بخرید به ما مارک بی بی لند معرفی کرد بچه منم شیر خشکی نیست.پستونک اگه تصمیم داری پستونک اش کنی بخر من خریدم ولی دکترش گفت پستونک ندید.این نظر دکتر من شاید با نظر دکتربچه شما فرق داشته باشه

لباس سه ۴ دست مارک چیکو ودانالو خریدم سه ما هر روز می شورم ومی پوشونم آخ نگفته.مارک های ارزون تررررر خیلی ارزون تر براش هدیه آوردند دو هفته می شستم ومی پوشوندم خراب میشد.

عزیزم من کسی ام که سیسمونی نخریدم پولم ام داشتیم اتاق مجزا هم داشتیم مطلقا تخت خودت جمع نکن بعد از ...

منم به فکر گهواره و دراورم. کمد دیواری دارم ولی اصلا جا نداره. وسایل خودمونه. کالسکه و کریر فکر نکنم به دردم بخورم چون با ماشین بیشتر بیرون میرم