2777
2789

اصلا عشق چیه هیچ وقت نداشتم 😭

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان ی آقا میگم

عشق هایی که قبل رسیدن دو طرف به هم باشه خیلی ناپایدار تره از عشق هایی که بعد رسیدن و آروم آروم شکل میگیره.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

آدما اینطورین براشون بمیریم بازم نمی‌دونم چرا میگذرن 

اصلا من بهترین بودم برای ولی رفت بایکی ک همسن مامان بزرگ منه 

هنوزم هست تو زندگیم ولی همه حسام  از بین رفتن 

فقط دارم میگذرونم

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af

هست

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
به عنوان ی آقا میگم عشق هایی که قبل رسیدن دو طرف به هم باشه خیلی ناپایدار تره از عشق هایی که بعد رسی ...

این بخاطر دوطرفه بودن عشق نیس بخاطر جوگیری و عدم بلوغ اون ادماس!

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
آن کس که می بايست با من همسفر باشد
بايد کمی هم از خودم ديوانه تر باشد! 

ياری چنان چون «ويس» می خواهم که با عشق
انگيزه اش در کار سودا سر به سر باشد!

«شيری»که با آميختن با «آهو»يی مغموم
مصداق رويا گونه ی شير و شکر باشد 

«ماه»ی که در عين ظرافت هر چه «عشق»اش گفت
فرمان برد حتی اگر «شق القمر» باشد

ياری که همچون شعرهای حضرت حافظ
نامش مرا ذکر شب و ورد سحر باشد 

از خويش می پرسم ؟ کجا دنبال او هستی ؟
ـ هر جا که حتی ذره ای از او اثر باشد 

می گويم و می دانم اين را کاين چنين ياری
در دفتر افسانه پردازان مگر باشد!

شاعر: غلامرضا طریقی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀