2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از استفاده از این چیزهای مختلف

بهترین چیزی ک استفاده کردم سفیداب و کیسه بود

البته بعدش لوسیون بزنی بهتره پوستت نرم شه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

من بعضی وقتا استفاده میکردم قبل از اصلاح ، باید بعدش حتماً لوسیون بدن یا کره بدن اینا بزنی مرطوبش کنی 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

برای بدن خوبه ..برای بیکینی هم اسکراب های برند خوب جواب دادن..ولی گرونن متاسفانه

ببخشید اسکراب بیکینی کاربردش شبیه ژل شستشو بانوانه؟

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
شما اسکراب خونگی استفاده می کنید یا از بیرون اماده تهیه می کنید؟

اسکراب از یجا معتبر و اصل ،مثل شیر الاغ استفاده کردم عالیه هم مال صورت و هم بدن و بیکینی البته خب بدن داغون باشه و پراز لک و.. جواب نمیده زیاد

خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم