2777
2789
عنوان

Lh fsh ازمایش

147 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها 

من دو سه روز قبل ازمایش دادم 

Fsh   lh هر کدوم یه عدد از حد نرمال بالاتره 

خونریزی پریودمم خیلی کم شده  

ولی سونو دادم مشکلی نداشتم 

بنظرتون من دارم ئایسه میشم ؟؟ 

یعنی با دارو مشکلم حل نمیشه 

😭😭😢😥😪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سالتونه؟ چند بود عدد این آزمایش ها آز ذخیره تخمدان هم دادی؟

۲۹ 

Lh حداکثرش زده ۱۱.۶ واسه من ۱۲.۶ هست 

Fsh  حداکثرش زده ۱۱.۳ واسه من ۱۱.۳ هست  مرزه

ذخیره نه ندادم

نه ندارم  تازه ازدواج کردم

با دکترا مشورت کن اگه احتمال داد داری یائسه میشی دارو میده عقب میندازه جای نگرانی نیست ولی خب اگه بچه دار بشی بهتره 

شنیدم روشهایی برای نگهداری جنین و استفاده ازش برای بارداری بعد هم هست اگه هزینه اش رو داری روش های خوبی به نظر میان

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

با دکترا مشورت کن اگه احتمال داد داری یائسه میشی دارو میده عقب میندازه جای نگرانی نیست ولی خب اگه بچ ...

اخه ما اصلا سابقه خانوادگی یائسگی زودرس نداریم 

من  قبلا یه شوک بدی بهم وارد شد بعد از اون بشدت استرسی شدم  حدس خودم اینه بخاطر استرسه 

اخه بعضیا نوشتن بعد کنترل استرس این اعداد پایین اومدن بدون دارو

به پیج فلورا تاجیکی تو اینستا هم یه سری بزن ، ولی ان شالله که مشکلی نباشه💚🤍

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ممنون عزیزم 

خواهش میکنم ❤️❣️ ان شالله که اصلا نیاز پیدا نکنی

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اخه ما اصلا سابقه خانوادگی یائسگی زودرس نداریم  من  قبلا یه شوک بدی بهم وارد شد بعد از او ...

الآن نگران نباش برو پیش دکتر ببین چی میگه شاید هیچی نباشه اصلا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ