2777
2789
عنوان

ماما همراه

111 بازدید | 15 پست

برای زایمان طبیعی میخام برم بیمارستان خصوصی بنظرتون لازمه ماما همراه بگیرم؟

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دوست من دوبار زایمان داشته تو خصوصی

دفعه ی اول نگرفته

دفعه ی دوم گرفته 

میگفت خیلی عالی بود 

همش میگفت کاش سر اولی هم میگرفتم 

خیلی راضی بود 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست من دوبار زایمان داشته تو خصوصی دفعه ی اول نگرفته دفعه ی دوم گرفته  میگفت خیلی عالی بود& ...

ممنوون پس میگیرم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

کدوم شهر هستین منم میخوام بگیرم  ولی قبلش گفتم با دکترم هماهنگ کنم  میترسم سزارینی شم

قم هستم...مگه باید با دکتر هماهنگ کرد؟

اهان اگر مشهد بودین من یک‌ماما همراه خیلی خوب و مذهبی سراغ داشتم 

ممنوون عزیزم....من خیلی میترسمممممم اخه کلاسای زایمان طبیعی رو نرفتم وگرنه ماما نمیگرفتم چون میگن بیمارستان خصوصی خودشون کمک میکنن ولی چون میترسم و مطمئن نیستم میخام ماما بگیرم

ممنوون عزیزم....من خیلی میترسمممممم اخه کلاسای زایمان طبیعی رو نرفتم وگرنه ماما نمیگرفتم چون میگن بی ...

منم خیلی خیلی میترسم از زایمان 🥹🥹

منم کلاسی  نرفتم 

منم شنیدم میگن بیمارستان خصوصی نیاز ب ماماهمراه نداره ولی خب بودنش مثل یک دلگرمیه دیگ 

کسی جز خودش حق معاینه نداره 

میگن بهت ورزش میده برا اینکه دهانه رحم باز شه 

نبض یه قسمتایی  از بدنو برای کاهش درد میگیره 

دوست من ک میگف حتی توی یک‌اتاقی‌رفتن دوش آب گرم روی کمر دوستم گرفته و ماساژش داده حالا نمیدونم‌این‌بیمارستانی ک‌من میرم یا بیمارستان شما این گزینه رو داره یا ن  

شما تاریخ زایمانت کی هست؟ 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
منم خیلی خیلی میترسم از زایمان 🥹🥹 منم کلاسی  نرفتم  منم شنیدم میگن بیمارستان خصوصی نیا ...

نمیدونم تاریخش معلوم نیس ولی بهم گفت نهلیت ۳۹ هفته اجازه داری بچه رو نگه داری بعدم گفت این هفته برم ک معاینه کنه ولی خیلی از معاینه میترسم😱اون هفته میخاست معاینه کنه نذاشتم از ترسم😭😭 

نمیدونم تاریخش معلوم نیس ولی بهم گفت نهلیت ۳۹ هفته اجازه داری بچه رو نگه داری بعدم گفت این هفته برم ...

چرا اینجوری گفته بهتون؟ مشکلی دارید یعنی؟ 

وای من نمیدونم‌کی‌میخواد معاینه ام کنه🥹 

منم خیلی میترسم از معاینه

حالا من فردا میرم شاید معاینه ام کنه 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
چرا اینجوری گفته بهتون؟ مشکلی دارید یعنی؟  وای من نمیدونم‌کی‌میخواد معاینه ام کنه🥹  منم ...

گفت چون جفتت خون رسانی خیلی خوبی نداره بهتره ک زودتر بچه ب دنیا بیاد و بیرون وزن بگیره....شما چندهفته ایی؟

منم خیلی خیلی میترسم از زایمان 🥹🥹 منم کلاسی  نرفتم  منم شنیدم میگن بیمارستان خصوصی نیا ...

راستی شما حرکت بچه اتون زیاده؟ ۳۷ هفته و چندروزمه برای من بد نیست ولی خیلی شدید نیست...وقتی تکون نمیخوره خیلییییی میترسم میگم نکنه اتفاقی افتاده