2777
2789
عنوان

بیایید ببینید با مادرم چیکار کنم

147 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم 

من الان ۲۱ سالمه . 

از تقریبا دوران راهنمایی با مادرم مشکل داشتم .

دوران راهنمایی خیلی شر و شیطون بودم و میخواستم برم بیرون و نمیزاشت ، کلی گریه کردم تا دبیرستانی شدم. دیگه میزاشت برم بیرون اونم چونکه افسردگی گرفته بودم و خودش ناراحت بود ، اما همش بقیه دخترای مذهبی رو میزد تو سرم و همیشه  از دوستام ناراضی بود . 

الانم من سال دوم دانشگامم . یه استان دیگه میرم دانشگاه و خوابگاه دارم با ۱۰۰۰ کیلومتر فاصله . 

خداسر شاهده اصلا نه تیپ بدی دارم نه دوست بدی .  

نماز میخونم و روزه میگیرم و هیعت میرم و حجابمم کامله و فقط یدونه  دوست دارم که با اون میرم بیرون و از ۳ سالگی باهاش دوستم . اما مادرم هنوز هم هی داعم میخواد کنترلم کنه ، هرسری که میخوام برم بیرون میاد هی گیر میده که برا چی میری بیرون پولانو خرج میکنی ، این دوستت همش برات خرج میکنه و تورو میندازه تو خرج و بی حجابه و ... خلاصه بار ها و بارها با جروبحث یا با حوصله یا نامه نوشتن و .. ازش خواستم که دست برداره از توهین کردن به چیزایی که دوست دارم و 

..  هفته ای ی بار بیشتر بیرون نمیرم  که پولمم از بابام میگیرم . 

به نظرتون باید چیکارش کنم .خیلی رومخمه . خسته شدم از دست این که هرطوری باهاش صحبت کردم و هرکاری کردم بازم حرف خودشو میزنه و فوق العاده بی منطقه .

به نظرتون کلا حرف هاش رو نادیده بگیرم؟؟؟ 

الان جلو دومادمون یعنی شوهر خواهرم  ، مامانم گیر داد براچی مییری تجریش تازه بودی ، پشتتم کلی حرف زد با خواهرم و شنیدم چیزی نگفتم  و منم گفتم که مامان دیگه از دستت خسته شدم هر جوری باهات رفتار کردم بازم همینجوری بودی دیگه به کارات محل نمیذارم . 

و  اومدم بیرون و زنگ زده که حالا ببین جلوی داماد آبروت رو میبرم یا نه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خواهرت نمیخوای باهاش حرف بزنه؟یا بابات؟

کنترل گری خیلی رو اعصابه ....منم ی نمونشو دارم

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.

به نظرم بهترین راهش بی‌محلیه گرچه خیلی خیلی سخته. تو نه میتونی و نه باید تغییر بدی خواسته‌ها و مسیر زندگیت رو چون مادرت گیر میده که چرا یه‌دونه دوست داری مثلا، و نه میتونی اون رو تغییر بدی و قانع کنی. اگه میخواست بشه تا الان شده بود. کاریش نمیشه کرد. هرچی هم بیشتر به حرف‌ها و رفتارها واکنش نشون بدی بیشتر توی این بازی مشارکت کردی و نشون دادی حرف‌هاش یه تاثیری دارن حالت هرچی که باشه بنابراین وقتی میبینه موثر بوده چرا دست برداره؟ ممکنه هیچ‌وقت هم کاملا دست برنداره‌ها، اما تو حداقل با مشارکت نکردن یه مقداری از تنش خودت کم کردی.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
به نظرم بهترین راهش بی‌محلیه گرچه خیلی خیلی سخته. تو نه میتونی و نه باید تغییر بدی خواسته‌ها و مسیر ...

خیلی ممنونم دوست عزیز واقعا نیاز داشتم به همچین مشاوره ای ❤️