2777
2789
عنوان

دیدم مادرشوهرم زردچوبه فریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 59 پست
خب غذاتون جدا کن ،گناه داره همیشه غذای زیاد باید بپزه قدر دانش هم نیستی

خودش اصرار داره و بابت این قضیه دعوا راه میندازن

من از خدامه خونه خودم و با سلیقه خودم غذا بخورم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت یه عمر با تغدیه این مادر بزرگ شده نمیخواد نگران سلامت همسرت باشی چه دایه مهربان تر از مادر شده ...

همسرم خودش موافق این روش مادرش نیست و اگه من بخوام غذا درست کنم، میگه برم تازه بخرم

وقتی ایشون اصرار داره ما وعده های غذایی رو حتما بریم اونجا و نمیذاره خونه خودمون غذا بخوریم قطعا سل ...

عزیزم اگه می‌ترسی برای سلامتی شما و همسرتون مضر باشه خونه خودتون غذا بخورید 

حالا مثلا فکر کردید فلفل دلمه فریزری سالم هست 

همه چیزمون ناسالم هست الحمدالله

اره منم تعجب کردم چه مادر شوهر دوست شدن امروز😂

والا همینا اگه مجبور بشن تمام وعده های غذایی برن خونه مادرشوهر و حریم شخصیشون نقض بشه، دعوا راه میندازن

من تازه بعد دوسال موفق شدم صبحونمو جدا کنم چون مادرشوهرم نمیذاشت خونه خودم بخورم و گاهی صبحا خواب میموند و من بی صبحونه میرفتم سرکار

ما با اونا غذا میخوریم اون زردچوبه فریز شده اگه مضر باشه رو سلامتی من و همسرم اثر میذاره 

نگران نباش خطری نداره

برای اینکه جونور نزنه بعضیا اینکارو میکنن

حتما زردچوبه خوبیه که زیاد تهیه کرده

ادویه خوب به راحتی گیر نمیاد

زن بابام قبلنا میخواست تخمه بزارە فریزر نزاشتم

برا اینکه طعم موندگی نگیره تخمه و پسته و بادام رو دیدم که فریزر میکنن

آجیل عید هم دیدم که فریزر کردن برای سال بعد و اتفاقا خوب و تازه مونده بود

والا همینا اگه مجبور بشن تمام وعده های غذایی برن خونه مادرشوهر و حریم شخصیشون نقض بشه، دعوا راه میند ...

خونه هم داری با مادرشوهرت غذا میخوری؟ نرو عزیزم خودت بیا خونت واسه خودتون غذا بپز بگو نمیام مگه زوره 

برا اینکه طعم موندگی نگیره تخمه و پسته و بادام رو دیدم که فریزر میکنن آجیل عید هم دیدم که فریزر کرد ...

هرچیزی رو فریز کنن تازە می مونە ولی این ظاهرشە باطنش یخ بستە و بی کیفیتە 

فریزر خودم اکثرا خالیە یا هرچی توش بزارم سر یە ماە مصرف میشە

هرچیزی رو فریز کنن تازە می مونە ولی این ظاهرشە باطنش یخ بستە و بی کیفیتە  فریزر خودم اکثرا خال ...

نه اصلا اینطور نیست که شما میگین

البته بستگی به دمای فریزر هم داره

اگه با یخ زدن خواص چیزی میخواست از بین بره دیگه تخمک و جنین فریزر نمیکردن ، تو علم ثابت شده با فریزر کردن خواص چیزی از بین نمیره

البته باید ببینی چیو داری فریزر میکنی....

مواد نشاسته ای تو سرما تبدیل به قند میشن بخاطر همین میگن سیب زمینی و برنج پخته فریزر نشه

نه اصلا اینطور نیست که شما میگین البته بستگی به دمای فریزر هم داره اگه با یخ زدن خواص چیزی میخواست ...

بخدا دقیقا اینجوریە کە میگم علمیم هست از خودم کە نمیگم  سردی و فریزر سودازاس برای بدن سودا ینی بیماری افسردگی کرختی

خودت تو سرمای زیاد بدنت جون دارە؟ مردمو تصور کن تو سرما گیاهانو درختانو تو سرما و گرما تصور کن فرقشونو بدون 

فریز جنین خیلی فرق میکنە با مواد غذایی خوردنی تو کە جنینو نمیخوری نگهش میداری تا برسە بوقتش