2777
2789
عنوان

دیدم مادرشوهرم زردچوبه فریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 59 پست
فریز کردن ارزش مواد غذایی رو پایین میاره فقط وسایلی که تو فصل های دیگه پیدا نمیشن، باید فریز کرد ا ...

خب غذاتون جدا کن ،گناه داره همیشه غذای زیاد باید بپزه قدر دانش هم نیستی

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ها ادویه و حبوبات رو فریزر میکنند برلی اینکه حشره نیافته تمام حبوباتم حشره افتاده بود رفته بودم ...

اگه حبوبات رو وقتی میخرید ۲۴ ساعت بگذارید تو فریزر بعد تو شیشه و کابینت امکان نداره حشره بیافته توش . 

واقعا نی نی سایت دنیای عجیبیه.الان اگه گفته بودی مادر شوهر اومده بود تو فریزرم نگاه کرده پدر جد مادرشوهرو اورده بودین جلو چشمش.عزیز دلم غذاتونو جدا درست کن .

خیلی ها ادویه و حبوبات رو فریزر میکنند برلی اینکه حشره نیافته تمام حبوباتم حشره افتاده بود رفته بودم ...

اگه به میزان مصرف یکی دوماه بخری، خراب نمیشه تو کابینت

حتی تا شش ماه هم خراب نمیشه

ما با اونا غذا میخوریم اون زردچوبه فریز شده اگه مضر باشه رو سلامتی من و همسرم اثر میذاره 

اوه حالا شما تغذیه تون دیگه تا این حد رعایت میشه و هییییچ چیز مصر نمیخورید؟؟😂😂😂

فریز کردن ارزش مواد غذایی رو پایین میاره فقط وسایلی که تو فصل های دیگه پیدا نمیشن، باید فریز کرد ا ...

خوشبحاتون چه دغدغه هایی داری! شما فریزرتو کوچیک گرفتی که مجبور شی فریز نکنی🙄 نگی جایی عزیزم اگه اون قوم شوهرت آدمای بدجنسی بودن سر همین حرف کلی پشتت حرف میزدن

واقعا نی نی سایت دنیای عجیبیه.الان اگه گفته بودی مادر شوهر اومده بود تو فریزرم نگاه کرده پدر جد مادر ...

مادرشوهرم نمیذاره

بابت این قضیه خیلی با همسرم اوایل بحث داشتم دیگه بی خیال شدم

اگه حبوبات رو وقتی میخرید ۲۴ ساعت بگذارید تو فریزر بعد تو شیشه و کابینت امکان نداره حشره بیافته توش ...

جدا؟؟؟؟نمیدونستم اینبار اینکار رو امتحان میکنم 

من همیشه حبوبات بسته بندی میخریدم که نهصد گرمی هست مامانم گفت حبوبات باز بخر نهایت نیم کیلو بخر که زود تموم کنی دوباره بخر 

ببین الان ادویه خوب هرجا گیر نمیاد ینی میری زردچوبه میخری ن رنگ میده ن طعم 

ما خودمونم اگه ادویه خوب پیدا کنیم زیاد میخریم تا بعدا نریم سراغ ادویه های اشغال حالا ما تو کابینت نگه داری نیکنیم مادرشوهر شما تو فریزر 

یا خودمون ب مقدار زیاد رب درست میکنیم نگه داری میکنیم در طول سال ک نریم سراغ این بازاریا ک طعمی ندارن و معلوم نیست چی توشه 

اینجور مواد ارزش غذایی اونجوری ندارن اصن ک تو بشینی راجبش بحث کنی یا بخواد مسمومت کنه حتی 

ما با اونا غذا میخوریم اون زردچوبه فریز شده اگه مضر باشه رو سلامتی من و همسرم اثر میذاره

همسرت یه عمر با تغدیه این مادر بزرگ شده نمیخواد نگران سلامت همسرت باشی چه دایه مهربان تر از مادر شده تو همسرت و بیشتر دوست داری یا مادرش که اونو زاییده

وقتی ایشون اصرار داره ما وعده های غذایی رو حتما بریم اونجا و نمیذاره خونه خودمون غذا بخوریم قطعا سل ...

پوزش استاتر عزیز

اینجا ک میام انگار برام شهر عجایبه

یکی میناله از کمک نکردن خانواده و حمایت نکردن و سفره بستشون ک یک اب گرم هم تو خونه نادر همسر بهشون تعارف نمیشه

یکی یک مدل دیگه

بنده خدا شاید میخواد حمایتتون کنه ک البته خود مواد غذایی این دوره راحت ماهانه ۱۰تا ۱۵ خرج میبره  

قطعا روش اولیه ک هیچ حمایتی نمیکنن بده و از شما با ایرادات کمتر

ولی میتونید بشینید و با گفتمان حلش کنید و دیدگاه مادرهمسرتونو از خودش بپرسید  اینطوری ناراحتی کمتر پیش میاد

خوشبحاتون چه دغدغه هایی داری! شما فریزرتو کوچیک گرفتی که مجبور شی فریز نکنی🙄 نگی جایی عزیزم اگه اون ...

خانواده همسرم وقتی جهیزیه منو دیدن، کلی تشکر کردن، چون واقعا به مقدار زیاد گرفته بودم و الان که ۳ سال میگذره هنوز نصفشو باز نکردم و تو پلاستیک یا بالای کمدا مونده چون نیازم نیست

یخچال هم اصرار همسرم بود که کوچک باشه چون همسرم مدتی خارج کشور زندگی کرده و میگه اونا مثل ما فریز نمیکنن