2777
2789
عنوان

چقدر بچه ها سمن😑😑

270 بازدید | 18 پست

الان بچه خواهرم بیدار شده میگه من دیشب چه خوابی دیدم؟

میگیم خب نمیدونیم چی دیدی؟گریه می‌کنه میگه یادم نیست چی دیدم تو بگو تو بگو..با گریه همه مونو شست و پهن کرد که چرا نمیگین من چی خواب دیدم😑😑😑

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم میگه این چیه.حالا هرچی ک ببینه.منم اسمشو میگم بعدش میپرسه چیرا؟😐😐😐😐

چقدر رو مخ😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

دخترم میگه این چیه.حالا هرچی ک ببینه.منم اسمشو میگم بعدش میپرسه چیرا؟😐😐😐😐

آخ خداااا چقدر جیگر🥺😍خداحفظش کنه

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️

😂😂خدا حفظش کنه 🧿

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲