2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

معلومه کیا،اسانی قدیمی،مذهبی،یا اونایی که معنی درستی ندارن همه میخوان اسم با کلاس داشته باشن،ولی اسم ...

مهم معنی و ماندگاری اسمه یعنی مربوط به یه برهه از زمان نباشه 

اتفاقا اسمای مثلا با کلاس خیلی زود هم از مد میرن

میگی اسمت چیه ..... فلان

آهان واسه اون دوره بود!!!

اسم باید همیشگی باشه😉😉😉

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
مهم معنی و ماندگاری اسمه یعنی مربوط به یه برهه از زمان نباشه  اتفاقا اسمای مثلا با کلاس خیلی ز ...

من مثلا اسمم مرضیه س ولی اصلا دوستش ندارم خب معنیشم خوبه ولی خودم دوستش ندارم ۲۶سالمه

معلومه کیا،اسانی قدیمی،مذهبی،یا اونایی که معنی درستی ندارن همه میخوان اسم با کلاس داشته باشن،ولی اسم ...

منم اسمم مرضیه س ولی دوست ندارم خب اصلا حس خوبی نمیکیرم ۲۶سالمه هرکی میبینمتم میگه بهت نمیاد 

منم اسمم مرضیه س ولی دوست ندارم خب اصلا حس خوبی نمیکیرم ۲۶سالمه هرکی میبینمتم میگه بهت نمیاد 

شنیدم فقط چنتا اسمن،فاطمه و...،مرضیه فک کنم بشه عوض کرد،اسم پیشنهادیمم:گندم،ترانه،مهیاس،حنا،به سنت هم میاد عزیزم💙

یه چیزی بزار به اسم قبلیت بیاد من مبینا اسمه ۲۶ سالمه،   حس میکنم قدیمیه ولی دوسش دارم چون ی ...

عه😂مبینا که نه اتفاقا قدیمی نیست هم نوشتنش هم گفتنش هم خوبه حالا باز به حس خودت بستگی داره

اسمم مرضیه س ولی حالا حتما هم نباید به اسمم بیاد به نظرم

یه اسم که گفتنش و نوشتنش راحت باشه و قشنگ چی پیشنهاد میدی؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز