2777
2789
عنوان

تجاوز در کودکی

1044 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

من حدود سه ماه که نامزد کردم و چون خانواده های هردومون مذهبی هستن یه صیغه محرمیت هم خوندیم تو این دوران نامزدم همش بهم از تمایلات جنسیش میگفت که مثلا فیتیش پا داره و خب من مشکلی نداشتم بعدش گفت که من رابطه ارباب برده ای رو دوست دارم نه همیشه ولی خب کلا تحقیر پذیری رو دوست داره و من همش ناراحت بودم که چون دوست داشتم شوهرم غرور مردانه شو همیشه حفظ کنه تا دیشب برگشت بهم گفت من فکر کنم بدونم دلیل این تمایلات چی باشه گفت تو ۷ سالگی و ۱۰ سالگی بهش تجاوز شده😭 خیلی دلم واسش سوخت و گفت تو ۷ سالگی مادرم منو کتک زده 😭 تو ۱۰ سالگی دیگه بهش نگفتم و تو اولین کسی هستی که بهش میگم😭 الان من باید چیکار کنم ؟ چه رفتاری باهاش داشته باشم ؟ آیا اگر بره پیش روانشناس این تحقیر پذیریش خوب میشه؟؟

قبل اینک مشاوره نرفتی اصلا باهاش ازدواج نکن

خودت تنها برو همین حرفایی ک بهت زده رو بگو ببین چی میگ بعد دوتایی میرین

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مشاور که حتما باید بره

ولی ولی حواست باشه کسایی که فیتیش دارن یا مثل این نامزدت تمایلات ارباب برده ای دارن یعنی شبانه روز پای فیلم چرت بوده و معتاد شده به این فیلما یعنی چی فیتیش پا درک نمیکنم یعنی هر جا پا میبینه الان خوشش میاد؟ 

خلاصه که اینا خطرناکن خیلی خطرناکن

جداشو ازش  نرمال نیس نرمال هم نمیشه هبچوقت بگو تفاهم نداشتیم

دقیقا کاری به مسئله ی تجاوز ندارم اونکه اتفاقه و با مشاور حل میشه توی طولانی مدت ولی فیتیش و این تمایلات مسخره واقعا بیماریه و درمانی هم نداره

این شخص اگر عقد نکردی حذفش کن سری . تو مسئول درمان  بیماریهای جنسی اون اقا که با دیدن فیلم و داستانهای جنسی که انحراف اینجوری داخلشون بوده نیستی و قابل درمان هم نیست این اقا یه انحرافم ماشالله نداره 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
دقیقا کاری به مسئله ی تجاوز ندارم اونکه اتفاقه و با مشاور حل میشه توی طولانی مدت ولی فیتیش و این تما ...

ببین فیتیش پا که میگم نه که فقط با پا تحریک میشه ها نه ولی تمایلش یکم از آدم های معمولی بیشتره به پا

فتیش پا یعنی چی؟دوست داره تو ارباب باشی یا برده ؟

با پا تحریک میشه با لمس کردن و غیره تو گوگل بزن 

هر دو رو دوست داره ولی بیشتر به من میگه تو ارباب باش ولی من اصلا دوست ندارم😑