2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین

146 بازدید | 9 پست

ناخنکارم عمه م هست پول نمیگیره ازم با اینکه خودش خرج خانواده میده من مشکل مالی ندارم به مامانم میگم میگه تو باید دستشو بگیری تازه میری کاشت رایگان هم انجام میدی پول نقد میکشم اگه کاشت ۲۵۰ من ۵۰۰ میبرم ولی قبول نمیکنه چیکار کنم تا الان باید چهار تومن از من پول کاشت میگرفته و نگرفته امروزم نوبت دارم میخوام هزینه همه کاشتایی که زده رو پس بدم سرپرست خانواده ست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین کارتون خوبه که طلا بگیرید  ، عمه منم خیاطه هر سری بیاد خونمون یه چیزی برای من یا شوهرم دوخته رومم نمیشه بهش بگم نکن این کارو یا پولشو بدم میترسم ناراحت شه، نامزدی پسرشم هرکاری کردم کلی قسم و آیه داد اگه کادو بدی دیگه نه من نه تو 😕

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

عزیزم همون اول که میدیدی ازت پول نمیگیره نمیرفتی

الانم یه تیکه طلا بخر براش

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم

اره فکر خوبیه حتما بگیر

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️