2777
2789
نمیتونم چجوری آپلود کنم

تو گوگل بزن اپلود عکس میاد برات 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی الکیه😭😭😭 باردار نیستم کمرم درد میکنه فردا موعدمه

منم کمرم درد میکرد

از علائم شایع بارداری همین کمر دردشه 😍 مبارکه گلم انشاالله سالم بیاد بغلت😍💗❤️🌱

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
ای جووووونم خالتو خریدارم   دعا کن منم بزودی باردار شم دعای شما مامانا زود قبول میشه   &n ...

الهی امین عزیزم از ته دل دعا میکنم به زودی زود بی بی چک دو خط ببینی 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

ای جووووونم خالتو خریدارم   دعا کن منم بزودی باردار شم دعای شما مامانا زود قبول میشه   &n ...

مرسی عزیزدلم امیدوارم شما هم همین ماه حامله شی و توهم دلت شاد بشه

ممنون ولی باردار نیستم🥺 چند دقیقه کمرم درد میکنه باز خوب میشه باز درد میکنه

عادیه گلم ، از موعدت ک بگذره کمردردت بیشتر میشه

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍