2777
2789

کره بادام زمینیو یه قاشق بزار رو کیک یزدی روزی دوبار همراه با شیر و پودر نارگیل بزن بر بدن حالشو ببر

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزای شیرین آدمو خیلی زود چاق تر می کنن کره بادوم زمینی که شیرینه😶😶💔

به نظرم ورزش کنید چیزای شیرین رو اصلا نخورید یا خیلی کم بخورین غذا های رژیمی باشگاه اگه با کره بادوم زمینی لاغر می شد کرد که الان همه کره بادوم زمینی به دست بودن...

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
چیزای شیرین آدمو خیلی زود چاق تر می کنن کره بادوم زمینی که شیرینه😶😶💔 به نظرم ورزش کنید چیزای شیر ...

😳

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چیزای شیرین آدمو خیلی زود چاق تر می کنن کره بادوم زمینی که شیرینه😶😶💔 به نظرم ورزش کنید چیزای شیر ...

کره بادام زمینی که اصلا مزه نمیده

بعد من میخوام چاق بشم نه لاغر

برای چاقی موثره؟

من خوردم جواب گرفتم...

فکر کردم میخوان لاغر کنن وایی

عزیزدلم😉

البته که کره بادام زمینی عضله‌سازه برای همین کسایی ک میرن باشگاه میخورن

زیاد جاق نمیکنه گزینه مناسبی نیست . آبجو و مشروب بخور خیییلی چاق کنندس البته اگه اهلشی ... اگه نیستی ...

اهل مشروبات الکلی نیستم ولی از اینچیزا و فست‌فود زیاااد میخورم اما تاثیری نداره ، شیرینی خامه‌ای تااا دلت بخواد