2777
2789

انگار اون یکی خالم ی دوست داره طلاق گرفته بعد با  شوهرم یبار رفتیم خونه مامان بزرگم اونام اونجا بودن ،بعد خالم امروز میگ شوهر تو میگفته من با اون دوست بودم چن بار بردمش فلان جا و... منم گفتم ب شوهر من اینجور چیزا نمیچسبه ،اصلا گیریم شوهر من اصلا اینکارو انجام داده میاد پیش شوهر خاله های من بگه ؟اصلا هدف خاله من چی بود ک اومد اینو ب من گفت ؟بعد هی با مسخره نگا میکنه ب من میخنده هی رفتی تو فکر هه هه 

درضمن من الان با شوهرم قهرم بخاطر اعتیادش و سر ی سری مسائل دعوا کردیم حتی مهریه مم گذاشتم اجرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که قصد جدا شدن داری  نباید برات مهم‌باشه گفت که گفت خندید که خندید 

بعضیا ببخشیدا مرض دارن‌میخوان عصبی کنن همین عصبانیت تورو میخوان از عمده رفتاراشون

دشمن به شاد نشو

تو که قصد جدا شدن داری  نباید برات مهم‌باشه گفت که گفت خندید که خندید  بعضیا ببخشیدا مرض ...

آخه آدم زورش میاد اصن گیریم تو همچین حرفی شنیدی چرا میای ب من میگی ؟

آخه آدم زورش میاد اصن گیریم تو همچین حرفی شنیدی چرا میای ب من میگی ؟

مقصودشون همینه گلم گاهی از ری اکشن توام‌ یه‌چیزی دستشون میگیرن عا میرن یه جا دیگه جار میزنن 

حرف های خاله زنکی و دو به هم‌زنی زندگی نکردن نمیزارن بقیه هم‌زندگی کنن یه سمن سم 

چند وقت دیگه هم میان میگن اره سر این جدا شدن هزاراتا  حرف به ادم‌میبندن 

ازشون دوری کن 

تنها چیزی که اونا میسوزونه بی اهمیت بودن حرفاشونه