2777
2789
عنوان

ناراحتم

142 بازدید | 15 پست

هرکاری میکنم مادره خوبی باشم 😔ولی بعضی وقتادخترم دعواش میکنم واون ۲ سالشه .مثلا امشب گیر داده بود بره توآب حوض توپارک هرچیم میگفتم کثیفه وبده...اصلا گوش نمیداد منم دعواش کردم😔😔

خدایاشکرت 🩷

سخت نگیر قطعا مادر بی نظیری هستی که ناراحتی ولی قبول کن بعضی وقتا خسته ایم . همیشه میگم همسرم تایم استراحت رو داره ما حتی تو خوابمون هم بازم استراحت و آرامشی نیست . 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالله منوببخشه بچم😔

مطمئن باش یادشم نمی مونه. سعی کن استراحت کنی و به خودت برسی 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

مادر بودن یعنی همینا دیگه طبیعیه نگرانش باشی  بچه ها حتمااا باید شیطنت کنن ۷ سال اول رو حتما باید شلوغی کنن کسی م نباید بهشون بگه که آروم باش یا فلان رفتار و بکن ۷ سال اول زندگیشون باید آزاد ترین باشن تا بهشون خوش بگذره اتفاقا شما خیلی مادر خوبی هستی که ناراحت. شدی چرا بچه ت و دعوا کردی 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
تو مادر خوبی هستی خودتو الکی سرزنش نکن اینا تلقینای این تربیت های نویینه که هرچقدر مادر مایه میذاره ...

فقط گفتم مامان میگم کثیفه اذیتم نکن دیگ ولی یکم صدام بلندبود

خدایاشکرت 🩷

مطمئن باش یادشم نمی مونه. سعی کن استراحت کنی و به خودت برسی 

فکرم داغونه چندوقت دیگ عمل تیروئیددارم وازاینک تنهاش بزارم یاعملم چطوری پیش بره فکرم درگیر

خدایاشکرت 🩷

فکرم داغونه چندوقت دیگ عمل تیروئیددارم وازاینک تنهاش بزارم یاعملم چطوری پیش بره فکرم درگیر

نگران نباش عمل سختی نیست این روزا هم میگذره . ولی مطمئنم یکی از بهترین مامانایی.  بزار پیش باباش تا اونجا که میتونه باهاش باشه. منم پسرم ۲ سالش بود بچه دومم اومد شب پیش باباش بود

فقط گفتم مامان میگم کثیفه اذیتم نکن دیگ ولی یکم صدام بلندبود

نه والا کاری نکردی که ببین عزیزم من به چشم دارم میبینم این بچه هایی که به اسم ۷سال اول کلا تربیت و‌گاهی دعوا و تذکر تند  نمیشن بعدا خیلی مشکل میخورن بچه عزیزه تربیتش عزیز تر یه بار تو استخر یه مادری دیدم به بچه ۵سالش میگفت مامان مربیت بهت احترام میذاره؟برخوردش چطوره؟ناراحتت که نمیکنه ؟اگه یه وقت ناراحتت کرد به من حتما بگو اخه اون مربیه استخر تو اون فضای شاد مگه عقده داره که بخواد بچه ۵ساله رو اذیت کنه این مادر داشت به بچش یادمیداد گارد بگیره بدبین بشه از همه مهم تر خودخواه بشه 

بچه رو اگه جلوش رو نگیری گاهی تذکر محکم ندی چه بسا در آینده بزرگ شه کارای جبران ناپذیر کنه

نه والا کاری نکردی که ببین عزیزم من به چشم دارم میبینم این بچه هایی که به اسم ۷سال اول کلا تربیت و‌گ ...

حرف شمادرسته عزیزم ممنونم خداخیرتون بده

خدایاشکرت 🩷

نگران نباش عمل سختی نیست این روزا هم میگذره . ولی مطمئنم یکی از بهترین مامانایی.  بزار پیش بابا ...

ایشالله بچه هات عاقبت بخیر بشن عزیزدلم .ممنون ازوقتی ک گذاشتی

خدایاشکرت 🩷