2789

من تازه عمل پروتز و لیفت سینه انجام دادم پیش دکتر بتول طاهری و خیلی خیلی راضیم هیچ مشکلی هم ندارم. اول می خواستم پیش دکتر آقا عمل کنم اما شوهرم نذاشت. یکی از دوستام خانم دکتر معرفی کرد و واقعا راضیم. مشکلی هم موقع معاینه ندارم.

منم میخوام انجام بدم

۱۰ مهر با دکتر فدایی تو رشت نوبت مشاوره دارم

شما چقدر هزینه کردین؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه عمل پروتز و لیفت سینه انجام دادم پیش دکتر بتول طاهری و خیلی خیلی راضیم هیچ مشکلی هم ندارم. ا ...

هزینش چی شد ؟ 

سینهات کوچیک بودن بزرگ کردی یا بزرگ بودن کوچیک کردی ؟

من تازه عمل پروتز و لیفت سینه انجام دادم پیش دکتر بتول طاهری و خیلی خیلی راضیم هیچ مشکلی هم ندارم. ا ...

هزینه و نوع پروتز رو میفرمایید . من سینم کوچیکه ولی افتادگی نداره . قصد دارم یکی دو سال دیگه پروتز ‌کنم  

مثبت ترین کاری که می تونستم انجام بدم، پروتز سینه بود. من هیکلم خیلی لاغره هیچی نداشتم. اصلا لباس تو تنم خوب نمی موند. با دکتر آخوندی نسب پروتز سینه کردم، خیلی خوب شدم. واقعا اگر نیاز دارین توصیه می کنم

من پیش دکتر کامران خواجوی عمل کردم و راضیم بعد از زایمان دومم و بچه مو که از شیر گرفتم رفتم انجام دادم و خیلی راضیم. الان نمیدونم هزینه ش چقدره خواستی بگو شماره برات بفرستم خودت بپرس