چیزیست از جنس درد، وقتی که زخمی میشوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه میکنی، از شعف، وقتی به دستش میآوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمییابند. من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!
عااالی بود😂😂😂موهای بوور و مژه های پرپشت و یادت رفت😂
😂😂😂😂😂😂
چیزیست از جنس درد، وقتی که زخمی میشوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه میکنی، از شعف، وقتی به دستش میآوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمییابند. من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
بینیم شکل عروسکی داره ولی سایز بزرگتر از عملی ها😂به قول عمم فقط برو کناره هاشو بتراش درست میشه😂💔لبابمم یه چیز عادی حالت چشمامم عادیه نه کوچیک نه درشت
برای ازادی🤍🌱 جمعه های شهرم معروف است🖤🥀 بلوچم🤍🌱 من با افتخار بلوچم😍اینجا مردمش خیلی خشنودن خیلی مهربونن🤍اینجا بیشتر مردم اهل نماز و روزه هستن دین دار هستن دینِ واقعی💛من عاشق شهر و مردمم هستم🫂🤍
تعریف به سبک نی نی سایتی :پوستم سفییید سفییییدددد خوناشام پیشم کم میاره چشام بزرگ بزرگ خمار ...
واقعا قدت ۱۸۰ عه؟
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
پوستم سبزه هست چشام قهوه ای به نسبت تیرس بینیم شکل عروسکی داره ولی سایز بزرگتر از عملی ها😂به ...
بنازم 😍😍❤️
تعریف به سبک نی نی سایتی :پوستم سفییید سفییییدددد خوناشام پیشم کم میاره چشام بزرگ بزرگ خمار ...
هاشم اقا مردی یا زنی؟
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
خوشگل نیستم خیلیم بد قیافم ولی تازگیا باهاش کنار اومدم😂
برای ازادی🤍🌱 جمعه های شهرم معروف است🖤🥀 بلوچم🤍🌱 من با افتخار بلوچم😍اینجا مردمش خیلی خشنودن خیلی مهربونن🤍اینجا بیشتر مردم اهل نماز و روزه هستن دین دار هستن دینِ واقعی💛من عاشق شهر و مردمم هستم🫂🤍
عقده ای تویی که مییای زیر تاپیک من حرف نامربوط میزنی 🤣😂😂😂😂
دوستان تایپک قبلش نامربوط زر زد و قفلش کرد و از اونجایی که نمی تونم ساکت بشینم ، اینجا ج دادم ، ولی تصوری که ازت کردم با خربزه فرق داره پس خوشگلی عزیزم🤣😂🤣😂🤣
خوشگل نیستم خیلیم بد قیافم ولی تازگیا باهاش کنار اومدم😂
این چه حرفیه عزیزم
مطمئنم که زیبایی فقط باورش نداری ❤️