2777
2789
عنوان

تجربه پربازیدی ..💐😍

75 بازدید | 14 پست

تابحال پربازدید شدید تاپیکتون درباره چی بود اخرش تاپیک به کجارسید ؟؟

من یبار پربازدید شدم سر اینکه با همسایمون بحثمون شده بود یه غلطی کردم اسم شهری که هستیمم گفتم یه دعوایی شد بین کاربراا😂😂نی نی یار اومد گفت قفلش کن چند روز پیش تاپیکامو گشتم دیدم نیست فک کنم بعدا ترکوندش😂

یبارم درباره خاطرات مدرسه تاپیک زده بودم نزدیک ۷۰صفحه رفت دو دیقه اف میشدم میومدم میدیدم صد تا پیام اومده البته نصفش لایک بود ولی خسته شده بودم 😂😐

نلایک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس خاصی نداره🤷🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

با این قدمتم در نی نی سایت هیچ وقت تاپیک پربازدید نداشتم ،شاید به تعداد انگشتهای یک دست تاپیک داشتم تا حالا

کلا علاقه ای به دیده شدن در فضای مجازی ندارم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

اصلا تاپیک نمیزنم فقط یه بار راجع به توهینی که به قوممون شده بود زدم ۱۴ صفحه رفت جلو خودم پاکش کردم

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه