2777
2789
عنوان

🔅یابن الحسن...♥️

255 بازدید | 57 پست

🍃🌸🍃🌸🍃

🌸

♦️اگر فرزندت خطایی کند

تغافل میکنی

می بخشی

اگر اصلاحی در کار نباشد

به رویش می‌آوری

مواخذه میکنی

جریمه میکنی

اگر کار از حد بگذرد...

🔅یابن الحسن...♥️

نوح نبی صبر از کف داد و قومش را نفرین کرد...

950 سال...

به فدای تو که نوح را هم پشت سر گذاشتی.

11 قرن!

♦️اما حساب تو با ما فرزندان دائم الخطا متفاوت است...

مثل دیروزی کارنامه های اعمال"مشتی یتیم غافل" بر تو عرضه شد.

دیدی و غصه خوردی...

یک بار هم زبان به نفرین این امت غافل نگشودی...

گویا ما هر چه بیشتر دور شدیم تو بیشتر دلت به حال یتیمانت سوخت و بیشتر دست به دعا گشودی.

💠خدایا این ها منصوب به من هستند

از حسنات من بردار بر پرونده های آنها بگذار...

❗️گناهانی شایع شد بین ما که هر کدامشان بنیان کن قومی بودند!!

چقدر وساطت کردی که عذاب  نیاید...

انقدر بخشیدی که امر بر ما وارونه شد که گویا از ما غافلی!

امان از دل صبور تو و قلبهای غافل ما!

از سر تقصیراتمان بگذر و ما را ببخش😔

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بسم الله الرحمان الرحیم 

✨اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.✨🌱

https://www.makarem.ir/main.aspx?reader=1&lid=0&mid=27826&catid=6513&pid=61898

متن زیارت عاشورا ☝🏻

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
@تاپ_تاپ_خمیر   @ملوسکتونم   @خدایابرسون   @0شاینا0     @1tar ...

همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی 

چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی؟ 

السلام علیک یا صاحب الزمان 

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زينب کبری 

ممنون خواهری 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی  چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی؟  السلام علیک ...

🥺🥺

ان شا الله لایق دیدار آقا باشین 

التماس دعا

🥺🥺 ان شا الله لایق دیدار آقا باشین  التماس دعا

ممنون خواهری همچنین 😍

حاجتت روا الهی 😍🌹

محتاجیم به دعا ♥️

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱