2777
2789
عنوان

وقتی پریودین

109 بازدید | 9 پست

شوهرتون درکتون میکنه؟من دردم زیاد میشه دقیقا مثل دردزایمان اعصابم خط خطی میشه شوهرم یه چایی نبات نمیده دستم میگه باز سگ شدی🤐🤐البته بلانسبت همه تون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا من حتی زایمانم کردم باز همون‌روز خودم کار مبکردم د یغ از ی لیوان اب اورذن

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

درک‌خاصی ن فقط میگ استراحت کن یا نهایت ظرفای غذااینا رو‌کمکم‌ جمع کنه ولی من قبلش خیلی عصبی میشم دیشب داشتم بهش میگفتم۱۰روز دیگ‌مونده میگفت یا خدا باز دوباره قراره اخلاقت بد بشه و‌پاچه بگیری😂😂

ولی خب من خیلییی بروز میدم دردم و‌خیلی ناز‌میکنم ختی دردم نداشته باشم الکی‌میگم دارم ک درک‌کنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
باهم پریود میشیم 😑

افریننن دقیق شوهرمنم بامن میشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من خیلی درد دارم شوهرم فقط تنها کاری که میکنه به غذا برا خودش گرم میکنه میخوره یا چیز سنگین به جای من بر میداره

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
پریودیم با حالت معمولیم هیچ فرقی نمیکنه

خوشبحالت من اونقدر درد میکشم ران هام مثل دندون درد زق زق میکنن نمیتونم سرپا وایسم غذا درست کنم دکتر هم زیاد رفتم میگه مشکل نداری 

شوهر ندارم دردم نمی‌کشم 😕

تا دیدار تو یک شیشه فاصله است و من مثل ماهی میان تنگ و تنگ میان دریا🌿🤍به یک صلوات مهمونم کن🔮مهربونی توی وجودمه🌱شخصیت آرومی دارم🦋شخصیت من مثل اثر انگشتم شبیه هیچکس نیست😁پر از وایب مثبت شور و اشتیاق🎈شعر و شاعری رو دوست دارم🥹خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🧬پس خوشبخت باشیم.🧸همیشه امیدوار هستم☘️خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی🪹امام زمانی ام و دینم رو دوست دارم🌊توی تاپیک های مذهبی حتما من رو تگ کنید @smile_10 هستم🫧با دل های پاکتون برام دعا کنید به حاجتم برسم❤️ وقتیکه زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست..🤍🌿

فقط روحیم ضعیف میشه الکی گریه میکنم🥺💔😑😂😂

تا دیدار تو یک شیشه فاصله است و من مثل ماهی میان تنگ و تنگ میان دریا🌿🤍به یک صلوات مهمونم کن🔮مهربونی توی وجودمه🌱شخصیت آرومی دارم🦋شخصیت من مثل اثر انگشتم شبیه هیچکس نیست😁پر از وایب مثبت شور و اشتیاق🎈شعر و شاعری رو دوست دارم🥹خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🧬پس خوشبخت باشیم.🧸همیشه امیدوار هستم☘️خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی🪹امام زمانی ام و دینم رو دوست دارم🌊توی تاپیک های مذهبی حتما من رو تگ کنید @smile_10 هستم🫧با دل های پاکتون برام دعا کنید به حاجتم برسم❤️ وقتیکه زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست..🤍🌿