2777
2789
عنوان

حالم یه جوریه

185 بازدید | 20 پست

دلم تنگه،سرم درد میکنه،یه جورایی عجیبم.دلم نمیخواد بیرون برم،تو خونه تنها موندم و یه حالیم که میخوام خلوت باشم.نمیدونم چمه،من آدم اجتماعی هستم اما الان شدیدا دلم میخواد تنها باشم ...از یکی دلم گرفته اما خودش نمیدونه .ترجیح میدم به روش نیارم.اما حال خودمو چه کنم.

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه از خانواده ه و اقوام بهش بگو.نزار توی دلت بمونه.البته با لحن خوب.شاید سوتفاهم باشه یا کاری کرده که عمد نبوده و خودش نمیدونه چه تاثیری تو روحیت گذاشته.ولی اگه رابطه عاشقانه و جنس مخالفه بحثش فرق میکنه و من نظری ندارم

باشه .نظر خودم همینه.میخوام‌ در اولین فرصت که دیدمش غیرمستقیم بهش بگم

چرا غیر مستقیم؟مستقیم بهش بگو.من خودم اگه از کسی دلخور بشم سر فرصت بهش میگم.ذونم توضیح میده گاهی اوقات متوجه میشم سوتفاهم بوده 

اگه از خانواده ه و اقوام بهش بگو.نزار توی دلت بمونه.البته با لحن خوب.شاید سوتفاهم باشه یا کاری کرده ...

نه از اقوامه.البته میگم شاید سنی ازش گذشته اینطوری گفته.نمی دونم.میگم کاش می شد آدم بدون توقع خوبی کنه تا بعدا خودش اذیت نشه

چرا غیر مستقیم؟مستقیم بهش بگو.من خودم اگه از کسی دلخور بشم سر فرصت بهش میگم.ذونم توضیح میده گاهی اوق ...

میترسم کدورت پیش بیاد

نه از اقوامه.البته میگم شاید سنی ازش گذشته اینطوری گفته.نمی دونم.میگم کاش می شد آدم بدون توقع خوبی ک ...

حتما با لحن خوب بهش بگو.انقد هم حال قشنگتو واسه حرف کسی خراب نکن.حرف کسی برات مهم نباشه.حرف زیاده

میترسم کدورت پیش بیاد

من نمیدونم چه بحثی بوده با کی بوده.ولی طرز بیان خیلی مهمه.بهش بگو این حرف شما منو خیلی اذیت کرده.حتما با روحیات طرف مقابلت که ناراحتت کرده آشنایی داری.جوری که اونم دلخور نشه و برداشت دیگه ای نکنه

من نمیدونم چه بحثی بوده با کی بوده.ولی طرز بیان خیلی مهمه.بهش بگو این حرف شما منو خیلی اذیت کرده.حتم ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

حتما با لحن خوب بهش بگو.انقد هم حال قشنگتو واسه حرف کسی خراب نکن.حرف کسی برات مهم نباشه.حرف زیاده

من  خودم همیشه به همه میگم بی خیال بقیه باشن.اما امروز خودم نتونستم از این قاعده همیشگی پیروی کنم.

اگر والدین خودتون یا همسرتون هستن که برای خودتون حلش کنید و تمام.اما اگر غیر والدین هست اول مطمئن بشید اون هم دلش از شما شکسته نباشه و بعد با یه پیام بهش بگید و منتظر فرصت مناسب و غیرمستیم و... نباشید.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اگر والدین خودتون یا همسرتون هستن که برای خودتون حلش کنید و تمام.اما اگر غیر والدین هست اول مطمئن بش ...

حل شد.ممنون