2777
2789
عنوان

دوست دارم برم دانشگاه شهر دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 19 پست
میدونم درکت میکنم ولی یه حرف خواهرانه بهت میزنم خانوادت بزار همیشه تو اولویتت اونا همیشه برات میمونن ...

درست میگید 

اما منم نمیتونم همیشه پیششون بمونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درست میگید خونه خودمون از همه جا امن تره اما دیگه تحمل خونمون رو ندارم:/

جای شما نیستم قشنگم. اما درک میکنم. چون برای منم خفقان آور بود خیلی زمان ها!! ولی هیچ وقت حاضر نیستم قمار کنم سر همین آرامش نصفه نیمه.

شما بپرید، شاید خوب باشه. ولی لطفا خیلی مراقب باشید روحی روانی، جسمی....

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
نه اونقدر هم مذهبی نیستن

ببین از هر لحاظ که اذیتت میکنن تو هم همون رفتار رو باهاشون داشته‌ باش ولی افراطی تر،اگر به لباست گیر میدن به لباسشون گیر بده،ولی اول خودت رو مطابق استاندارد اونها بکن بعد رفتار تعصبی نشون بده

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...