2777
2789
عنوان

از بس پسرایی که اومدن تو زندگیم...

412 بازدید | 21 پست

منو نخواستن یا برای رابطه خواستن و هدفشون سرگرمی بوده یا مثلاً دو باری که دوسپسر داشتم منو به بدترین شکل ترک کردن 

حالا ذهنم منفی شده الان که خواستگار دارم همش فک میکنم نکنه پشیمون بشه استرسی شدم پیام دیر بده میگم نکنه دیگه دوستم ندارع نکنه بره 🥺دیوونه شدم راهی ندارین ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی فداتشم

خدانکنه ❣️

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

برا هر دختری پیش میاد فقط تو نیستی ک

میان میرن،ب بترین،شکل ترکت میکنن ولی بیخیال آدم خوبم هس هنو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نگران نباش انشالله هرچی خیر و صلاحته خدا پیش پات قرار میده کسی که بخواد واسه زندگی همجوره هست انشالله که خواستگارتم ادم خوبی باشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
باید یه مدت به خودت فرصت بدی بعد دوباره شروع کنی عزیزم

دو سال از آخرین رابطم گذشته اینم که هست خواستگاری اومده ولی من همش ترس دارم 

برا هر دختری پیش میاد فقط تو نیستی ک میان میرن،ب بترین،شکل ترکت میکنن ولی بیخیال آدم خوبم هس هنو

اخه مثلا خیلی از دوستام سن ۲۰ سالگی ۲۴ سالگی اینا ازدواج کردن ینی خیلی وقته 

بهشون نمیاد کسی  ترکشون کرده باشه انگار سریع ازدواج کردن 

ذاتشونو دیدی فقط کسی که برای ازدواج میاد که راحت نمیره

چمیدونم حس میکنم پسرا خیلی غیر قابل پیش بینی هستن 

هرکی مدت خاص خودشو نیاز داره. شاید بس نبوده

ربطی ندارع ده سال دیگه هم بگذره من ذهنم منفی شده 

اخه مثلا خیلی از دوستام سن ۲۰ سالگی ۲۴ سالگی اینا ازدواج کردن ینی خیلی وقته  بهشون نمیاد کسی&n ...

زندگی آدما ک مث هم نی حتی دوقلوهای همسان سرنوشت‌شان فرق میکنه این عقیده ی من البته 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○