2777
2789
عنوان

زگیل

170 بازدید | 17 پست

دارم ازغصه میمیرم خدایااااااااا کاری از دستم بر نمیاد دیگه برای دخترم...خدایا منو بکش راحتم کن دخترم داره صورت قشنگش لکه دار میشه همش زگیل زگیل .بدنش....خدایا کمکم کن هیچکس رو ندارم توی این دنیای بیرحمت خیلی غریبم خدایاااااااااااا به دادم برس توروخداااااااا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا ببر دکتر دوما شاید ابله مرغون گرفته خب

نه آبله نیست اول یکی بود چندماهش بود ندونستم کندمش الان۵سالشه زیاد شده دارم دق میکنم بخدا.....ای خدا دخترم هیچکس رو ندارم تو کجاییییییی

نه آبله نیست اول یکی بود چندماهش بود ندونستم کندمش الان۵سالشه زیاد شده دارم دق میکنم بخدا.....ای خدا ...

ببین خیلی داری بزرگش میکنی الان سرطانم درمان مبکنن دو تا زگیل که چیزی نیست

ببین خیلی داری بزرگش میکنی الان سرطانم درمان مبکنن دو تا زگیل که چیزی نیست

بخدا خسته شدم هربار میبینم زیاد میشن انگار زغال روی قلبم میزنن...دارم دق میکنم بخدا نمی‌دونم چیکارش کنم هر دکتری میبرم یه حرف میزنن خسته شدم

بخدا خسته شدم هربار میبینم زیاد میشن انگار زغال روی قلبم میزنن...دارم دق میکنم بخدا نمی‌دونم چیکارش ...

میدونم سخته ولی اول خودت باید محکم باشی و یه دکتر خوب پیدا کنی تا اخر همونو ادامه بدی هی پشت هم دکتر عوض نکنی

نهایتا میسوزونن با لیزر وقتی بزرگ شد

نگرانی نداره که

میدونم سخته ولی اول خودت باید محکم باشی و یه دکتر خوب پیدا کنی تا اخر همونو ادامه بدی هی پشت هم دکتر ...

بخدا از همه جا ناامید شدم پس چرا خدا کاری نمیکنه خودش می‌دونه که من چقدر بی کسم وهمین دختر تمام دلخوشیمه پس چرا عذابم میده خدایاااااااااااا توروخداااااا

بخدا از همه جا ناامید شدم پس چرا خدا کاری نمیکنه خودش می‌دونه که من چقدر بی کسم وهمین دختر تمام دلخو ...

این حرفا هیچ چیزیو عوض نمیکنه خدا برای مصیبت های بزرگتر از اینشم کاری نکرده سیصد هزار نفر تو هیروشیما مردن خدا مگه کاری کرد؟

خودت محکم باش

دنبال کار بچت بیفت

و موضع ضعف نداشته باش انقدر

این حرفا هیچ چیزیو عوض نمیکنه خدا برای مصیبت های بزرگتر از اینشم کاری نکرده سیصد هزار نفر تو هیروشیم ...

بخدا دیگه نمی‌دونم چیکارش کنم الان چندروزه روی یکیشون قطره زگیل امتحان میکنم الان دیدم یه کوچولو روی دستشه بازم خیلی ناامیدشدم