2777
2789
عنوان

ای خدا منو بکش بچه بی مادر من💥😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 35 پست

عزیزممممم😍😍😍دلم رفت واسش🥲❤️ولی ربطی به بی مسئولیتی شما نداره جانم .چقدر بچه مستقل و خودساخته ای هست که گشنش شده خودش رفته غذا بخوره و از طرفی هم خیلی دوستت داره که بیدارت نکرده . 

آی ننهههههههه😍بچلونش از طرف من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزززززززم....دورش بگرد که دلش نیومده بیدارت کنه بگه گشنشه....توام بی مسیولیت نیستی غذا گذاشتی ولی خوابت برده....عیبی نداره پیش میاد ..همیشه ساعت کوک کن مثلا یکساعت بخوابی بعد آلارم بیدارت کنه..انشاالله خدا برای همدیگه حفظتون کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

آها این جوری بخودتون سخت بگیرید زندگی رو زهر خودتون بچه بکنید بعد ک بچه خواست بره مستقل زندگی کنه بگید وای میدونی من واس ی ماکارانی ک کهنه نخوری چقد ناراحتی کشیدم 

شل کنید مادران گرامی این ظلم در حق بچس ن لطف بذارید همه موقعیت ها رو بچه ببینه لا پنبه بزرگ نکنید 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

گفتی پارسال یاد مادرشوهرم افتادم😂برنج دقیقا 10روز و غذای مونده تا دو هفته رو نگه میداره هر وق لازم ...

خوبه که عزیزم

غذارو اولا باید به اندازه درست کرد تا اضافه نیاد

اگه اضافه اومد تا وقتی خراب نشده باید نگه داشت و خورد

دور انداختنش هم اسرافه، هم تولید زباله س

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
هم خودت هم بچت خیلی با شعورین 😃

ی روز مسموم شدم در حد بیهوشی و کما شوهرم صبح رفته تا شب ک برگشته عین جنازه تو رخت خواب بودم حتی متوجه گذر زمان نبودم پارسال بود بچم حتی بیرونم نرفته تو خونه بازی کرده البته اونموقع بدجور مریض بودم 

آها این جوری بخودتون سخت بگیرید زندگی رو زهر خودتون بچه بکنید بعد ک بچه خواست بره مستقل زندگی کنه بگ ...

شما اصلا بچه داریدکه اینو میگی؟؟

ببین این بچش خیلی مستقله که تو این سن گذاشته مامانه بخوابه و خودش برای خودش غذا کشیده

اره میرع این شیطون ترین بچه دنیا بود الان مودب ترین بچس

عزیزم خوراکیهای خوب و مفید مثلا اجیل یا میوه ..کشمش .مغزیجات ..بیسکوییت سبوسدار و از این چیزا سعی کن همیشه بچینی رو میز بچت گشنه شد یخورده بخوره

شما اصلا بچه داریدکه اینو میگی؟؟ ببین این بچش خیلی مستقله که تو این سن گذاشته مامانه بخوابه و خودش ...

مگ ب بچه داشتنه من رشتم مرتبطه و میبینیم بزرگسالایی ک مشکلاتشون از دلسوزی بیش از حد مادر تو کودکیه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

تروخدا ازالان بچه هاتونو لوس نکنید حالا ماکارانی دیشبو خورده چی شده نکنید این کارارو اینا فردا می خا ...

حالا نوشته دیشب شاید مال چهار روز پیشه خوب تابستونم هست خطر مسمومیت بالاست