2777
2789

تا 280 کشوری قبول میشی 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلااا  دوستم دوتا سوال جواب داده بود آزاد روانشناسی قبول شد قبول شدن دولتی سخته باید تقری ...

منظورم رشته ی بالینیه ها تو ارشد؟؟اخه میگن آزادشم رتبه خوب میخواد😔

نه عزیزم

متوجه شدم ارشد منظورتون هست

همه دوستام پارسال نخونده قبول شدن یکیشون کارنامه اش هم دیدم زیر ۱۰ تا سوال جواب داده بود فکر کن از بین همه سوال ها ۵، ۶ تا جواب داده بود حالا من چون تعداد دقیقش یادم رفته میگم زیر ده تا

پس ازادشم سخته قبولی😔

ببخشید من فکر کردم دولتی میگی

نه با 500-600قبولی آزاد 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

نه عزیزم متوجه شدم ارشد منظورتون هست همه دوستام پارسال نخونده قبول شدن یکیشون کارنامه اش هم دیدم ز ...

خدا کنهاینطور باشه

چون وقت نکردم بخونم همه امیدم ازاده

ظرفیتشم زیاد بود هر شهری تا ۲۰ تا برمیداشت

سلام عزیزم تو ارشد بالیتی ازاد قبول شدی؟منم اصلا نخوندم چنتا سوال جواب دادم حالا ازاد بالینی مجاز شدم ولی خیلی استرس دارم ک نکنه قبول نهایی نشم😢