2777
2789

نقش جهان دم تقچی 

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تا حالا نرفتم چی هست؟ مث شهر فرهنگ تو چهارباغه؟

نه ی فروشگاه لوازم تحریره که از صفر تا صد از ساده تا حرفه ای وسایل داره کیوت و رسمی همه چی

فروشگاه نقش جهان توی خیابون طقچی

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️

ببین اگر قیمت منلسب میخای ما هرسال میریم بازار بزرگ یه راسته لوازم تحریر داره باقیمت های واقعا مناسب اکثرشون تک فروشی هم میکنن امثال مثلا هر بسته کاغذ کلاسور حدود ۵۰ هزار بود ما ۱۲ بسته گرفتیم شد بسته ای ۲۹ تومان اگر تک هم میخاستی بسته ای ۳۳ 

اگر چیزا گوگولی کیوت میخای شهر قلم هست قبل از سه راه سیمین چیزا خیلییی قشنگی داره ک تو اصفهان میشه گفت تکن ولی گرونن یکی هم بزرگمهر جنب مدرسه حسین امین اونم  چیزا بامزه داشت 

بازار بزرگ کجا میشه؟

راسته بازار های میدوندکه اخرشم میرسه به عیدالرزاق اگر واسه لوازم تحزیر میخای بری از سمت سپه کوچه تلفن خونه که بری راحت تری و پیاده روی کمتر داره از هرمغازه داری بپرسی میخام برم بازار لوازم تحریر بهت ادرس میده اگرم از سمت خود میدون بخای بری از سمت چهار راه شکر شکن ک بری سمت راستت که اکثرا لباس فروشی هستن و وارد بشی بعد بپرسی بهت میگن 

راسته بازار های میدوندکه اخرشم میرسه به عیدالرزاق اگر واسه لوازم تحزیر میخای بری از سمت سپه کوچه تلف ...

فدای محبتت عزیزم ممنونم خیلی لطف کردی😍😍😍😍😍😍😍