2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم واسه چی خیانت کردی

868 بازدید | 41 پست

شوهرم اولا دنبال کارای طلاق دختر خاله بود منم نفهمیدم هر روز صبح باهام میرفتن اونم مثلا سه ساعت از کاراش میفهمیدم ی چیزی رو پنهون میکنه گوشیش رو که دیدم از پیاما فهمیدم بهش گفتم گفت تو حساس میشدی به خاطر همین نگفتم خاله ام ازم خواسته کارای طلاق تموم شد رو بهم کرد گفت از امروز دیگه من باهاش کاری ندارم و جوابش رو نمیدم اون فکر میگرد رمز گوشیش رو نمیدونم ولی دیدم هنوز ادامه داره تماسا و پیاما همش هم اول شوهرم بهش پیام میداده کی بهت زنگ بزنم چکار میکنی و اینا به شوهرم گفتم گفت بهم بگو چطوری فهمیدی به جای معذرت خواهی تا منم گفتم همه رو تو گوشیت دیدم قهر کرد وگفت تو به حریم شخصی دست زدی من دیگه باهات کاری ندارم تو خط قرمزم رو رد کردی بعد این اولین بازش نیست چندمین باز که خیانت کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا تو سرشه طلاقت بده بره دختر خالشو بگیره 

مرتیکه 

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

خیانت خط قرمزش نیست ،گوشیش هست؟😤

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

من بودم میرفتم دم خونه خالش چنان حیثیتی ازشون میبردم میگفتم دختر ج.ن... تون رو جمع کنید هنوز طلاقش تموم نشده هوار زندگی مرد زن دار شده خودشونو خیس کنن این دختر خاله بابا یا داداش نداره بهشون بگی

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلای نکنن

کرم از شوهرته دختر خالم نباشه یکی دگ پیدا می‌کنه

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده